pátek 19. srpna 2016

Kotle na tuhá paliva dakon

Kotle na tuhá paliva dakon

Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Kotle Dakon zaručují bezpečný provoz, dlouhou životnost a šetrnost k životnímu prostředí. V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Při výběru kotle na tuhá paliva se s jistotou setkáte s parametrem zvaným emisní třída.


Kotle na tuhá paliva dakon

Hodnoty jsou zjišťovány při zkouškách při a 1 výkonu. Podívejte se na seznam našich prodejních partnerů, kteří vám kotle na tuhá paliva a elektrokotle Dakon blíže představí. Najděte nejbližší pobočku. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší kotle na tuhá paliva a jejich recenze.


Nejlepší kotle na tuhá paliva – TOP 9. Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit.


Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění. Povinnost na základě požadavku Obecního úřadu s rozšířenou působností předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva. Při nepředložení revizní zprávy na vyžádání od 1. Více se o těchto dvou technologiích a kotlích obecně dozvíte v článku Jak vybrat kotel na tuhá paliva. Plyn představuje z pohledu provozních nákladů zlatou střední cestu.


Důvod pro topení plynem je poměrně jednoduchý. Nabídka kotlů firmy Dakon se dělí do dvou základních větví. Jedná se o kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Pojďme si nyní sortiment podrobně představit.


Kotle na tuhá paliva dakon

I když trend v moderním světě je takový, že se od topení tuhými palivy upouští, je tento způsob stále rozšířen a existuje spousta kotlů. Zplynovací kotle DAKON - Na tuhá paliva : dřevo, uhlí, pelety. Nový ocelový kotel DOR 5N Automat s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování hnědého uhlí a dřevěných pelet. Kotel je k dispozici o výkonu 8-kW. Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst.


Značka Dakon patří mezi přední výrobce kotlů na tuhá paliva , které se na Krnovsku vyrábí již více než let. W, ocelové, l, 2kg Vylepšený kotel pro spalování hnědého uhlí, který je navržen pro maximální účinnost. Nižší tepelné ztráty, více šamotových cihel či splnění přísných norem jsou zárukou kvality. Elektrokotle jsou prostorově úsporné, ekologické a snadné na obsluhu.


Stále více oblíbené kondenzační kotle jsou taktéž šetrné k životnímu prostředí a jejich vyšší pořizovací cena je vyvážena budoucí sníženou spotřebou paliva. Nová atraktivní a moderní verze kotle na tuhá paliva přináší vyšší uživatelský komfort a bezpečnost. Kromě hnědého uhlí lze spalovat i dřevo, hnědouhelné brikety, lisovaná paliva. V sekci kotle na tuhá paliva naleznete kotle fungující na bázi spalování dřeva, uhlí, briket či koksu.


A to včetně oblíbených kotlů DAKON. Díky momentálně nízkým cenám pevných paliv se jedná o ekonomicky výhodné stroje. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva. Vybírat můžete ze sortimentu náhradních dílů jako jsou např.


Povinná revize kotlů na tuhá paliva bude vyžadovaná už od 31. Potřebujete rychle sehnat technika, který vám revizi zajistí? Využijte naší databáze techniků, kteří jsou způsobilý provádět revize kotlů na tuhá paliva. Mezi výhody patří vysoká účinnost, nízké tepelné ztráty a praktická násypná šachta. Vadou na kráse může být emisní třída 4. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety.


V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční přikládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky