čtvrtek 11. srpna 2016

Čerpadlo s tlakovým spínačem

Čerpadlo s tlakovým spínačem

Domácí vodárny s tlakovým spínačem a tlakovou nádobou Nákupní rádce Názvem DOMÁCÍ VODÁRNA se označuje soubor zařízení sloužící k automatickému zajištění dodávky vody s požadovaným tlakem nejčastěji v domácnostech, kde není k dispozici vodovodní síť. Zároveň si Vás dovolujeme informovat, že z důvodu aktuální situace může být expedice Vaší objednávky opožděna o 1-dny. Děkujeme za pochopení a za součinnost. Hodnocení produktu:.


Použití: - Do studní, kdy nelze použít samonasávací čerpadlo. Pro čistou pitnou a užitkovou vodu, kde koncentrace mechanických nečistot nesmí překročit hodnotu. Tělo čerpadla je vyrobeno z tlakově odlívané hliníkové slitiny. Ponorné tlakové čerpadlo s integrovaným tlakovým spínačem , filtrem na nečistoty a 4-stupňovou čerpací mechanikou. Vhodné zejména pro zásobování domácnosti vodou a zavlažování zahrady.


Pro spouštění čerpací stanice se nejčastěji používá tlakový spínač, který na základě nastaveného vypínacího a zapínacího tlaku ovládá čerpadlo. Nastavením spínače přesně stanovíme potřebné parametry tlaku pro provoz automatické závlahy, případně jiné účely. Vaší registrací k odběru novinek potvrzujete, že jste se seznámil a souhlasíte s uchováním výše uvedených osobních údajů pro účely zasílání reklamních sdělení na Vámi zvolený e-mail. Podrobné informace o platných zásadách ochrany osobních údajů. Dále vám čerpadlo na zahradu umožní snadné zalévání a zavlažování vaší zahrady.


Takové samonasávací čerpadlo ve spojení s tlakovou nádobou osazenou tlakovým spínačem , manometrem a pěticestnou armaturou bude spolehlivě zásobovat vodou i rodinný dům, chatu, chalupu, ale také malé hospodářství či provozovnu. ISP vícestupňové ponorné čerpadlo z nerez oceli 400V, kabel 5m. Vícestupňová ponorná čerpadla s průměrem mm jsou vyrobena z nerezové oceli a určena do hlubinových vrtů. Přípustný obsah písku v čerpané vodě je max. Návod na membránové čerpadlo Shurflo s tlakovým spínačem Tlaková čerpadla se používají nejen v karavanech, ale i na rekreačních zařízení, je použitelné do studny atd.


Při nákupu nezapomeňte na nutnost použití expanzní nádoby k vyrovnávání tlaku. Pro zásobování domácnosti pitnou vodou doporučujeme oblíbená odstředivá ponorná čerpadla. Podle způsobu využití můžete volit ponorné čerpadlo s automatckým hlídáním hladiny, řídící jednotkou, nebo kombinovat s průtokovým spínačem. Navrhneme ponorné čerpadlo na míru vašim požadavkům.


Čerpadlo s tlakovým spínačem

Vřetenové čerpadlo nelze použít na abrazivní znečištění. Změna hydrulické části čerpadla jde většinou provést svépomocí a není nutné jeho zaslání do servisu. Vyberte si druh čerpadla a jeho výrobce.


Pro čerpání vody z vrtu použijeme ponorné čerpadlo určené do vrtu (1), které v kompletu s ochranou před suchoběhem (3), zpětným ventilem (2), tlakovou nádobou (7) s manometrem (5) a tlakovým spínačem (6) nainstalovaným na tzv. Pro čerpání vody ze studny z hloubky větší než 8m použijeme ponorné čerpadlo určené do studny (1), které v kompletu s ochranou před suchoběhem (3), zpětným ventilem (2), tlakovou nádobou (7) s manometrem (5) a tlakovým spínačem (6) nainstalovaným na tzv. Pohodlný nožní spínač, dva vývody vody, ergonomicky tvarované držadlo. Vybírejte ponorná čerpadla u specialistů na čerpadla a čerpací techniku.


Čerpadlo s tlakovým spínačem

Ponorná čerpadla do studen a vrtů jsou opratřena atestem na trvalý styk s pitnu vodou. C z vrtů a studní až do převýšení metrů. Tallas D-JET 6je důmyslně zkonstruované povrchové zahradní čerpadlo.


Technologicky na velmi vysoké úrovni s mnoha doplňkovými funkcemi, včetně tepelné pojistky. Disponuje ergonomickým madlem pro snadné přenášení. Vstupní předfiltr zabraňuje nežádoucímu znečišťování a prodlužuje životnost čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky