pondělí 22. srpna 2016

Bella vložky

Bella vložky

Tento web používá, podobně jako jiné weby, soubory cookie. Tyto soubory nám umožňují vylepšovat tyto webové stránky, zlepšovat jejich funkcionalitu a poskytovat vám tak relevantnější služby jak na webu, tak i prostřednictvím dalsích médii. Ultratenké hygienické vložky. V ponuke ultratenkých vložiek nájdete výrobky pod značkami Perfecta, Bella Medica a Bella for Teens.


Bella vložky

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Hledáte poporodní vložky bella mamma, 10ks od značky Bella , co jste tak dlouho hledali! Hygienické vložky značky Bella. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Bella Control Lady Plus urologické vložky.


Zoznámte sa s našimi výrobkami Bella Perfecta. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Inkontinenční vložky Bella. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vďaka vysoko priedušnému materiálu zaisťujú. A my vám k tomu ještě přibalíme dobrý skutek. Koupí — poporodní vložky bella mamma, 10ks od výrobce Bella totiž přispíváte na organizaci Radost dětem, které každoročně věnujeme z veškerého zisku. Jsou určeny pro ženy po porodu.


Velikost a šířka absorbčního. Bella , to jsou především hygienické vložky , slipové vložky , tampony a kosmetika pro intimní hygienu. Cílem značky je pomoci dívkám a ženám po celém světě. Výrobky značky jsou bezpečné a zákaznice se na ně mohou vždy spolehnout. Bella je značkou evropské společnosti TZMO SA, která je vedoucím evropským výrobcem a. Pod značkou Bella nabízíme široký sortiment výrobků: hygienické vložky , slipové vložky , tampony a kosmetiku pro intimní hygienu.


Po mnoho let byla synonymem spolehlivosti, pohodlí a bezpečí, které se mění stejně jako ženy během těchto let - jejich vkus, potřeby a životní styl. Pod značkou Bella ponúkame široký sortiment výrobkov: hygienické vložky , slipové vložky , tampóny a kozmetiku pre intímnu hygienu. Bella sa neustále vyvíja, a po mnoho rokov bola synonymom spoľahlivosti, pohodlia a bezpečia. Menila sa rovnako ako sa menia aj ženy počas rokov - ich vkus, potreby a životný štýl.


Po pôrode je vhodné používať tieto špeciálne vložky , pretože nemajú nepriedušný pásik ani lepiacu fóliu. Pôrodnícke vložky Bella Mamma sú špeciálne určené pre dámsku hygienu v období šestonedelia. Vložky jsou jemně aromatizované. Povrch vložky je pokrytý speciální síťkou SILKY DRAI se systémem mikrokanálků, které rychle odvádí vlhkost a udržují ji uvnitř vložky. Tím zajišťují dokonalý pocit sucha.


Bella vložky

Spodní strana vložky je vyrobena z prodyšné fólie, čímž umožňuje volný přístup vzduchu k pokožce a minimalizuje riziko vzniku infekcí. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi.


Dámské inkontinenční vložky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky