středa 10. srpna 2016

Nemrznoucí směs do topení cena

AGR-TERMO Pnemrznoucí směs do topení litrů. Kapalina na bázi monopropylenglykolu, která se používá do všech druhů otopných soustav, které chrání proti poškození mrazem a zároveň i před korozí. Směs 2-ethandiolu (monoethylenglykol = MEG = Ethan-2-diol = ethylenglykol) s tradičními inhibitory koroze na bázi anorganických solí, stabilizátorem a přísadami proti požití.


Nemrznoucí směs do topení , radiátorů, chladicích systémů apod. Přípravek je určen do uzavřených topných nebo chladících systémů a výměníků tepla, které chrání před poškozením mrazem a před korozí. DECOTHERM E nemrznoucí směs do topení 25L.

Celoroční, vysoce kvalitní kapalina na bázi MONOETHYLENGLYKOLU pro chladící a topné systémy. Obsahuje vyváženou směs inhibitorů koroze, které chrání topný systém. Chladící kapalina zabraňuje také tvorbě vodního kamene a zanášení systému. Ventilátory a topení –––Autolednice. Happy Car Antifreeze GVW TL 7C modrý - 3L.


Vážený pane, nemrznoucí směsi do ústř. U těchto výrobců si můžete zjistit Vámi požadované údaje. Dobry den Prosim o sdeleni zkusenosti s naplnemi pro ustredni topeni.

Informoval jsem se u vyrobce Velvana Velvary a byl mi doporucen Friterm. Nabízíme je v objemech po nebo litrů. Do otopného okruhu se přidává inhibitor koroze s přísadami proti tvoření vodíku.


Akvalor je koncentrovaná nemrznoucí kapalina na bázi glykolů se spektrem antikorozních přísad. Zdůvodnění: Fridex byla naprosto běžně používaná látka proti zamrznutí u motorů s litinovým blokem a hlavou. Kupte si kapaliny do chladiče, antifreeze - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky.


Pouze osobní odběr na naší provozovně nebo vlastní formou přepravy. Obsahuje povrchově aktivní látky, které zaručují snadné odstranění nečistot. Friterm se používá jak pro topení , tak i chlazení v letních měsících, kdy hrozí přehřátí. Obsahuje směs inhibitorů a antibakteriálních látek pro ředění vodou až do poměru : 2. Při ředění s vodou je nutné směs kontinuálně míchat alespoň minut, aby došlo k dostatečnému promíchání s vodou.


Srovnání cen Friterm P plus nemrznoucí směs do topení 5l. Nejlevnější e-shop BarvyPLUS. Zboží za akční ceny, slevy. Solafriz MIC je netoxická nemrznoucí směs - kapalina na bázi monopropylengly­kolu, vhodná především do solárních kolektorů a ústředních topení s již přidanými nejmodernějšími organickými inhibitory koroze.


Solafriz MIC se plní do čistých systémů ohřevu vody a podle potřeby se ředí měkkou vodou na požadovaný bod tuhnutí kapaliny.

K dostání jsou jako koncentrát nebo jako směs naředěná na kapalinu s bodem tuhnutí -°C. Je nutné zvážit, zda použít produkt na odebírání tepla (auto) nebo specielní produkt na přenos tepla (vytápění). Nejde přece jenom o to, jaké minusové teploty směs snese, než začne tuhnout. Toto pořadí je zásadně nutné dodržovat, aby se nedostal žádný vzduch do ruční plnicí pumpy a tím i systému.


Ruční plnicí pumpa může zůstat namontována v systému, aby se mohla v případě potřeby kapalina doplnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky