úterý 2. srpna 2016

Okc 125 ntr hv

Okc 125 ntr hv

Nepřímotopné ohřívače v objemech 100–1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný plynový kotel. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank.


Okc 125 ntr hv

Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. The heater has one exchanger. Keressen minket bátran és vegye meg kedvező szállítási feltételekkel és nagyszerű áron a Netkazán Webáruháztól.


Nepriamovýhrevný ohrievač pre zvislú montáž s objemom 1litrov, guľatý. Ohřev vody zajišťuje výkonný spirálový výměník, který je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroj s maximální teplotou 1°C o tlaku MPa. Saját érdekében ellenőrizze a tartozékok teljességét. Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci.


Okc 125 ntr hv

Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka). Stupeň ochrany ve standardu IP 42. Funguje při napěti o 2V. Zásobníky v objemových řadách 100–1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný plynový kotel. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus.


Charakteristika ohrievačov. OKC – valcové ohrievače. OKH – hranaté ohrievače. Vyhotovenie ohrievačov. Siūlome nieko nelaukti ir pasinaudoti van2o.


Основні характеристики. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Prisijunkite Prisijungę galėsite žymėtis norimas prekes.


Zeptejte se na tento produkt Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 1litrů určený k montáži pod závěsný plynový kotel. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. In 2and 2NTR(R) types, the HSW inlet has to be provided with a “T” fixture with a drain valve. For operation, the heater must be equipped with a safety valve.


Safety valve is mounted on the cold water inlet identified with a blue ring. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního silného plechu a opatřena bezniklovým smaltem. Společně s hořčíkovou anodou zaručují dlouhou životnost zásobníku.


Ohřívač disponuje jedním výměníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky