úterý 9. srpna 2016

Krby praha sro

Společnost KRBY Praha s. Lukáš Nerad obchodník – technik kominík – revizní technik tel. Jsme rodinná firma, zabývající se navrhováním a realizací krbů na klíč, přesně podle Vašich představ. Pokud si přejete stavět nový krb, předělat starý krb, sháníte krbové nářadí, čističe skel a další doplňky, nebo prostě jen potřebujete s čímkoliv poradit, můžete se na nás obrátit. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy KRBY Praha s. Neklanova, Praha , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti.


Krby a krbové vložky Teplice, Praha a severní Čechy. Oheň jako čistý,krásný a především zkrocený živel se v podobě krbu v současné době stává nedílnou součástí téměř každého nově budovaného nebo rekonstruovaného prostoru. Uralská, Praha , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Realizace designových a luxusních krbů renomovaných výrobců Focus, Stûv a Bellfires.


Krbová kamna, krby a pece od nás budou dominantou vašeho interiéru. Nenahraditelnou atmosféru, kterou dokáže vytvořit jen čisté světlo ohně, příjemně přirozené teplo a vůně naštípaného dřeva, si můžete dopřát i vy. NOVÝ SORTIMETN – STAHL SYSTEM – černé ocelové kouřovody. STAHL SYSTÉM, která má zkušenosti s výrobou kouřovodů již od let. Nejhezčí elektrické krby - vždy nejlepší cena na trhu.


Největší a nejhezčí showroom u Prahy. V naší nabídce najdete též venkovní krby a grily. Pohled do ohně je vždy velmi příjemný, navíc navozuje pocit uvolnění a spokojenosti. Jsme kamnářská firma, zabývající se navrhováním, prodejem a realizací krbů, kamen a sporáků.


Prodej a montáž vnitřních i venkovních krbů a kachlových kamen. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Více než let navrhujeme a stavíme kamna a krby prémiové kvality, které jsou zároveň dominantami interiérů našich zákazníků. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, baví nás navrhovat zcela unikátní řešení na míru. Pochlubit se můžeme realizacemi nejen v České republice, ale i po celé Evropě.


Vyrábíme a prodáváme krby na klíč, celolitinové krbové vložky, teplovzdušné a teplovodní krby , krbové stavebnice. Dále nabízíme litinové grily, teplovodní výměníky. Na základě vašich požadavků vám zdarma zpracujeme cenovou nabídku.


Věděli jste, že teplovodním krbem naakumulujete energii do nádrže a vytápíte i když nejste doma? A-Z KRBY Praha nabízí stavby krbů, 3D návrhy zdarma, krbové vložky, materiály na stavbu krbu, komíny. Krby teplovdzušné, teplovodní, sálavé, akumulační. Začlenění pravého ohně do Vašeho interiéru.


Nabízíme kvalitní krby a krbová kamna, která se vyznačují nádhernými tvary, luxusním designem a nejmodernějším spalováním. Krby sro - Krby , Komíny, Kamna, Praha. Stavíme i originální krby HARK.


Realizuje výstavbu a vybavení video a audio-konferenčních místností a sálů, slučování přenosu hlasu, obrazu a dat, propojování pobočkových ústředen přes datové spoje, sdílení dat a aplikací na dálku, bezpečnost počítačových sítí. Váš dodavatel pro oblast metalografie, petrografie, optické mikroskopie, zkoušení materiálů, laboratorního nábytku (digestoří, stolů atd.), bezpečnostních (prvků) – skříní i kompletních projektů celých laboratoří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky