pondělí 22. srpna 2016

Kotel viadrus

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet.


Automatický kotel na dřevní pelety. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady.

Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Prodám plně funkční plynový litinový kotel viadrus G2 jmen. Původně byl umístěn v suchém prostředí, každé roky servisován.


Centralna peč na drva nudi varčen način ogrevanja vašega doma, saj je energent izredno poceni – sploh, če si sami lastite nekaj gozda. Kotli na drva na prvi pogled morda res predstavljajo nekoliko višjo začetno investicijo, vendar se vam bo ta nakup že v nekaj letih obrestoval, saj boste pri ogrevanju prihranili ogromno denarja. Kotle řady Garde GECO M jsou stacionární nízkoemisní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem na modulovaný pracovní režim.

Viadrus UEconomy čl. Prodám funkční kotel litinový viadrus Us nasypnikem. Zároveň splňuje pro palivo dřevo i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2. Vybrané verze jsou zařazeny do Kotlíkových dotací a splňují EKODESIGN. Spolehlivě topil celou dobu.


Jediný problém byl, že přestal splňovat emisní požadavky zelených teroristů. Tak jsem jej vyměnil za novou řadu. Vydrží úroveň emisních norem? Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních. Chci levně nakoupit Více info.


Poslední zákazník: , Nové sestavy. Vybavte vše rychle a jedno. Kotel je vybaven řídící jednotkou Climatix ve verzi STANDARD.


I díky vysoké účinnosti je kotel v 5. Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na. Jde o variantou s ručním přikládáním a dokáže splňovat emisní třídu dle ČSN EN 303-5. Zaujme také jeho celková účinnost, která podle výrobce činí až procent.

Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Tento typ slouží k napojení externího zásobníku na vytápění. Kotel Hercules Uje litinový zplyňovací kotel s ručním přikládáním, řadí se do skupiny kotlů na tuhá paliva. Tento kotel Hercules Uje určený k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí.


VIADRUS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů. Kotao je namijenjen za ekonomičn. Zejména pro případy, kdy dojde k výpadku elektrického proudu a oběhové čerpadlo přestane odvádět z výměníku horkou vodu.


Možné použití je jen pro kotle do článků!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky