čtvrtek 4. srpna 2016

Plynový kotel s ohřevem tuv

V současné době je asi nejlepší volbou kondenzační plynový kotel. Ten má totiž daleko vyšší účinnost nežli klasický kotel , neboť k ohřevu užitkové vody využívá i spaliny, které by jinak odcházely bez využití do komína. Díky principu kondenzace se zvyšuje účinnost kotle až o několik desítek procent. Vyberte si u nás plynový kotel s průtokovým ohřevem TUV za nejlepší cenu ještě dnes.


Plynový kotel s ohřevem tuv

Plynový kotel má zabudovaný třícestní ventil a regulaci pro připojení externího zásobníku pro ohřev vody. Plynový kotel s nuceným odtahem spalin zvaný také jako Turbo kotel – spaliny jsou odváděny instalovaným ventilátorem z kotle s odtahovým systémem přímo přes zeď nebo střechu do venkovního prostoru. Nevýhodou tohoto kotle je hlučnost ventilátoru a spotřeba elektrické energie. Kotel je vybaven energeticky úsporným čerpadlem ErP ready. Velice nízký stupeň hlučnosti - jen 4dB, dlouhá životnost, nenáročná údržba, plynulá modulace výkonu v rozsahu kW : - 1 Kompaktní rozměry jsou obzvlášť výhodou pro byty, rodinné domy a chaty.


Spotřebitelé stále více žádají možnost dodávky do několika odběrných míst současně. Tento problém efektivně vyřeší kondenzační plynový kotel s vestavěným zásobníkem teplé užitkové vody. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem. Typ Odkouření typ Materiál S ohřevem vody TUV Rozsah výkonu v kW Výrobce. Viadrus GARDE GECO M - kW - 3. Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia.


Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou modulací výkonu. Immergas VICTRIX OMNIA je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelných výkonech - 2kW v režimu vytápění a - 2kW při ohřevu TUV. Kotel VICTRIX OMNIA je vybaven modulovaným, energeticky úsporným čerpadlem.


Závěsné plynové kombinované kotle s průtokovým ohřevem vody. Závěsný plynový kotel pro vytápění a ohřev teplé vody na zemní plyn. Prodám závěsný průtokový plynový kotel Panther KOV, r. Kompletní dokumentace, každý rok revize a údržba s dokumentací.


Ještě někomu dobře poslouží. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. Ohřev vody se děje pomocí tzv. Výhodou tohoto řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle a odpadá nutnost pořízení.


Nebo sháníte plynový kotel s ohřevem vody? Připravili jsme si pro vás pestrou nabídku spolehlivých plynových kotlů s výborným poměrem cena x kvalita x provozní náklady. Některé z nich můžete pořídit za zlomek ceny díky Kotlíkové dotaci.


Kondenzační kotle UNICAL s průtokovým ohřevem TUV. Z hlediska komfortu ohřevu a odběru vody doporučujeme plynové kotle se zásobníky, než kotle průtokové. Vytápění a ohřev TUV plynovým kotlem posts nov.


Plynové kotle mají jako topné médium zemní plyn. Nevím ale, zda pořídit kotel s průtokovým ohřevem a nebo kotel s. Otázka, pokud nahřeju 120l nebo 40l vody v zásobníku na 60°C a budu udržovat 24. Měl jsem starý plynový kotel dakon 24kw s průtokovým.


A s průtokovým ohřevem teplé vody (verze turbo) Kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domů, bytů a jiných menších objektů. V rámci kotle je integrován tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky