pondělí 8. srpna 2016

Elektrický kotel protherm

Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Velice podobná je i regulace elektrického kotle. Závěsný elektrický kotel Protherm Raja a Dakon Daline elektrokotel na vytápění, topení do domácností nebo bytů. Internetový velkoobchod NAVIO.


Závesný elektrický kotol Protherm Raja a Dakon Daline elektrokotol na vykurovanie, kúrenie do domácnosti, či bytov.

Jestli při tomhle zobrazení bliká dio-da v dolním rohu displeje a na displeji je zobrazen symbol Au, kotel ohřívá TV v externím zásobníku. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Kotle jsou již z výroby kompl.


Pre maximálnu úsporu nákladov a optimálnu prevádzku, konzultujte výber vhodného vykurovania s vaším montážnym a servisným technikom (sieť partnerov Protherm ). Pokud hledáte nový plynový kotel , který nahradí váš starý, můžete se na každém kroku spolehnout na značku Protherm. Pro více informací o výběru elektrického kotle se můžete podívat na náš článek Jak vybrat elektrický kotel ? Obliba elektrických, plynových a kondenzačních kotlů je umocněna i jejich názvy zvířecích predátorů např. Závěsný elektrokotel Protherm Ray pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku.


Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací.

Nejčastěji v bytech, menších domech nebo jako přídavné zařízení při dotápění v přechodných ročních obdobích. Ať už si pořizujete kotel libovolného typu, vždy počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou investici, jejíž výše odpovídá kvalitě zpracování výrobku, jeho životnosti, výkonu a ostatním parametrům. Ať už si vybereme kotel na pevná paliva, plynový nebo elektrický , jedno mají společně. Vždy může nastat moment, kdy se objeví chybové hlášení. Na displeji začnou blikat neznámé čísla, nedejbože, i v kombinaci s písmeny.


Nemáte číslo na servis a pokud jo, tak neodpovídají? Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Vzhledem k tomu, že kotel si nepořizujeme každý den, ale na delší časový úsek, je potřeba tomuto výběru věnovat dostatečnou pozornost.


Konfigurátor energetických štítků Vytvořte si své vlastní energetické štítky výrobků a systémů v souladu s ustanoveními uvedenými v nařízení o označování energetické účinnosti Evropské Unie. Přímotopný elektrický kotel má téměř bezobslužný a bezhlučný provoz a jeho výhodou je okamžitý výkon. Nevýhodou vyšší spotřeba elektřiny na vytápění. Malými rozměry se vyznačuje další elektrický kotel Electra Mini. Jde o velice spolehlivý výrobek.


V základní výbavě se dodává bez expanzní nádoby a čerpadla. Elektrokotel se zásobníkem. Toto příslušenství však není problém dokoupit a připojit. Electra mini je vhodný jak pro běžné systémy vytápění, tak své využití.


Bez vody kotel váží pouhých kilogramů. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami.

Vyrábajú kotle zamerané na ohrev vody, ktoré sa montujú za pomoci elektronických pracovných postupov. Vďaka nim je montáž kotlov pomerne ľahšia a znižuje sa riziko pochybenia. Na svojom konte majú veľké množstvo značiek. Protherm Kotel elektrický RAY 18KE, kW - Protherm - RAY KE závěsné elektrokotle pro vytápění bytů a rodinných domů.


Jedná se o kombinaci elektrického kotle PROTHERM RAY 14K s plynulou modulací výkonu od 3kW do 14kW a stacionárního nepřímoohřívaného zásobníku TV B120S o objemu 115l. Pro správnou funkci takového to systému se mezi elektrický kotel a zásobník zapojuje trojcestný ventil a NTC čidlo, které snímá teplotu TV v zásobníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky