pondělí 8. srpna 2016

Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace

Opravy spojek kompresorů klimatizace. Specialisté na opravy spojek kompresorů autoklimatizace. Opravujeme kompresory autoklimatizace u vozidel všech typů. Spojka je důležitou součástí autoklima kompresoru.


Její dobrá kondice je předpokladem k dobrému a kvalitnímu chlazení autoklimatizace. Spojka kompresoru klimatizace je určena pro její zapnutí. V momentu zapnutí klimatizace umožňuje přenos točivého momentu z kladky na tyč kompresoru. Do cívky spojky je dodávaná energie, vytvoří se elektromagnetické pole a to zatlačí na desku zafixovanou k tyči a rotační kladce.


Prestal mi chladit climatronic - fouka teply vzduch. Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci. Mohlo by to zpusobovat unik chladiciho media? Divne je, ze pri zapnuti neslysim takovy to cvaknuti kompresoru. Hledáte nabídku spojek kompresoru klimatizace automobilu?


Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace

Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru. Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary. Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného? Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace na Mercedes Tza nejlepší cenu.


Prodejci kteří elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na. Sháníte elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na Peugeot 405? Používáním naší stránky souhlasíte s používáním cookies. Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:.


Její porucha může být příčinou nefunkčnosti celého systému autoklimatizace, ale také důsledkem jiné poruchy jako třeba níže uvedené ložisko spojky. Vadné ložisko spojky klima kompresoru. Nechal jsem dopnit klimatizaci a kompresor dava jen tretinovy tlak. Nakonec byla výměna kompresoru zbytečná. Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice.


Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení. Autopes zašle přesně mířenou poptávku nejlepším prodejcům nových náhradních dílů na Peugeot 1za Vás.


Správná funkce kompresoru je důležitá pro spolehlivý pohyb chladicího média v celém systému klimatizace. Kompresor je silně mechanicky namáhanou součástí a je velmi důležité dbát na jeho výrobní kvalitu a zpracování. Opotřebení nebo poškození kompresoru může při správné hladině chladiva způsobovat, že kompresor nebude moci vytvořit správný tlak.


Problémy tohoto druhu můžeme diagnostikovat pomocí testeru tlaku klimatizace. Slabé chlazení může být způsobeno také řadou jiných faktorů, než je poškození kompresoru. Zkouška - elektromagnetická spojka - Test of elektromagnetic clutch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky