pondělí 22. srpna 2016

Ekvitermní regulace cena

Ekvitermní regulace MTR 21. Je určen pro řízení směšovacího ventilu se servomotorem a zároveň čerpadla v topném okruhu. Regulace vytápění v závislosti na venkovní teplotě. Díky ekvitermní regulaci získáte kontrolu nad výdaji za vytápění. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen.


Venkovní teplotu zohledňuje i ekvitermní regulace. To je však jediný parametr, který je v ekvitermní regulaci zohledněn. Zdi a zateplení budov (tepelné ztráty) se přitom chová stejně jako kabát.


Pokud jsou plus čtyři stupně, prší a fouká vítr, je naše pocitová teplota o dost horší, než když je bezvětří, svití. Jakmile se venkovní teplota snižuje, ekvitermní regulace zvyšuje teplotu topné vody tak, aby pokryla zvyšující se tepelné. V článku je popsána možnost využití ekvitermní regulace v systémech vytápění a ohřevu teplé vody. Popsány jsou dále funkce ekvitermních regulátorů.


Využitím principu ekvitermní regulace je možné dosáhnout automatického vytápění prostor v závislosti na venkovní teplotě. Běžná cena : 88Kč s DPH Naše cena : 63Kč s DPH Ušetříte: 24Kč s. Rozdělovač s průtokoměry, čerpadlem a ekvitermní regulací okruhy TOP 559A TOP 5A - 1“ - rozdělovač s teplotou do rozdělovače která je řízená dle ekvitermní regulace Srdcem celého systému TOPTHERM jsou mosazné rozdělovače TOP 55 5nebo 559. Demontáž starého spotřebiče, úprava rozvodů vody a plynu, nové provedení odtahu spalin, uvedení do trvalého. To znamená, že ekvitermní regulace je uvedena do provozu až po dosažení nastavené kotlové teploty (výrobcem nastaveno C). Tím je zaručeno, že kotel je v průběhu celé topné sezóny udržován v provozní teplotě nad C, což je vedle plynulého řízení teploty v objektu další stejně důležitý efekt činnosti regulátoru.


Druhou důležitou funkcí regulátoru RVT 06. Ekvtermní regulace totiž sleduje, na rozdíl od prostorové regulace , také vnější teplotu, podle které následně plynový kotel zvyšuje nebo snižuje výkon a tudíž i teplotu uvnitř místností. Bus systémové regulace pro ovládání kotle a topného systému o 2-topných okruzích nebo pro ovládání kaskády až kotlů a 1-topných okruhů. Opět se jedná o ekvitermní způsob regulace s ohledem na venkovní teplotu.


Nabídka produktů a řešení pro snadnou a účinnou ekvitermní regulaci. Systém automatizace domácnosti Synco living pomáhá snadno a pohodlně řídit systémy vytápění, ventilace a klimatizace, osvětlení, rolety a řadu dalších přístrojů ve vaší domácnosti. V rubrice EKVITERMNÍ REGULÁTORY najdete regulátory RVS a RVD výrobce SIEMENS včetně prostorových čidel QAA dalšího příslušenství.


Prodáme programovatelný pokojový termostat vhodný pro kotle Buderus. Je doplněný o moduly ekvitermní regulace , zobrazení venkovní teploty a tlaku vzduchu. Plně funkční, bez záva pořizovací cena 5. Osobní vyzvednutí v Jičíně, po dohodě v Praze na Barrandově.


Ekvitermní regulace cena

Touto regulací se osazují rozdělovače topných okruhů, ke kterým se připojují jednotlivé okruhy teplovodního podlahového vytápění. Takto instalovaná regulace je skryta. U ekvitermních regulátorů je obvykle sledovanou veličinou vnější teplota.


Na základě naměřených hodnot je poté vypočtena a přesně nastavena teplota. Prostorové nebo ekvitermní regulátory Junkers a jejich příslušenství garantují komfortní a energeticky úspornou regulaci vytápění. Automatická regulace hoření pro krby a kamna.


Tím zajistí vyrovnaný tepelný výkon krbu, sníží potřebu přikládání a také sníží produkci spalin a škodlivin. V naší nabídce regulace najdete řídící jednotky a různé druhy termostatů. S výběrem vhodného produktu Vám odborně poradíme na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky