pondělí 18. dubna 2016

Závěsné lůžko na topení

Zdržuje se Váš čtyřnohý přítel na teplých a vyvýšených místech, jako je parapet? Jestli ano, tak udělejte Vaší kočce radost a pořiďte jí závěsné odpočívadlo na topení. Dárkem v podobě této závěsné kapsy vytvoříte Vaší kočce příjemné místečko k relaxaci.


Nejlevnější e-shop Dětské hračky oblečky. Zboží za akční ceny, slevy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednoduché a velice pohodlné lůžko na topení pro Vaši kočku. Ta si může spokojeně relaxovat v měkoučké imitaci vlny, která úžasně hřeje. Pelech závěsný na topení Béžové 48x26x30cm TR-.


Protože jsme si vědomi toho, že může nastat okamžik, kdy byste uvítali pomoc či radu, domluvili jsme se na spolupráci s několika veterináři. Nevíte-li si rady, v kategorii Veterina najdete články a odpovědi na nejrůznější otázky. Závesné lôžko na kúrenie je vhodné predovšetkým do bytov či.


Trixie závěsné lůžko na topení béžové, 48x26xcm.

Prosím, použijte minimálně znaky! Chcete-li svého kočičího miláčka potěšit, pak mu zkuste pořídit závěsné lůžko na topení. Je to zcela jednoduchý, praktický a pro vaši kočičku i zábavný bytový doplněk, který jí dopřeje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a ještě bude u přímého zdroje tepla, aby mohla spokojeně chrnět.


Odpočívadlo pro kočky na topení. Rozměry jsou 48×26×cm. Díky pevné kovové konstrukci je lehátko stabilní a vhodné i pro těžší kočky. Pro Vaši kočičku vytvo. Okraj je vypolstrovaný.


Stabilní kovový rám má nastavitelný držák (9–cm). Se stabilním kovovým rámem, vhodné pro všechny běžné radiátory. Velmi pohodlné odpočívadlo, které se zavěsí na radiátor. Vhodné pro každou kočku.


Závěsné nastavitelné odpočívadlo s plyšovým potahem. TRIXIE Lůžko De Luxe 45x24x31cm. Velice pohodlný pelíšek z plyše, který se nechá zavěsit na topení.


Povrch je z plyše, rám je kovový. Lehátko se nechá připevnit na všechny běžně používané radiátory. Plyšové odpočívadlo na radiátor.


Měkoučké odpočívadlo k zavěšení na radiator, pro náročné kočičky které se rády vyhřívají.

Kočky jsou zvědavé a chtějí ze svého úkrytu pozorovat dění venku. Stylové odpočívadlo pro kočky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ve dvou barevných varianatách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky