pátek 15. dubna 2016

Dewarovy nádoby

Jsou vhodné k využití ve výzkumných laboratořích, wellness a kosmetických centrech, zdravotní péči, průmyslové výrobě a sportovní medicíně. Jsou určeny k převozu a skladování biologických mater. Dewarovy nádoby Grid List. Ve vakuovaném prostoru je vložena zpravidla superizolace (MLI) proložená stínícími foliemi z. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny.


Seřadit podle: Důležitost Důležitost Název, A až Z Název:.

Pro transport v kapalném dusíku - serie KB - Cryometal. Klikov 1Suchdol nad Lužnící. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Pro hledání použijte český nebo anglický název produktu, kód produktu nebo CAS. Po zadání dotazu můžete výsledek upřesnit filtrem kategorií. Bližší informace na vyžádání.


Zásobníky kapalného dusíku typu PL: Označení výrobků: PL11: PL15: PL32: Objem vnitřní nádoby : litr: 13: 14: 35: Průměr hrdla: m33: 33: 33: Max. Prodáváme tekutý dusík a potřeby na tekutý dusík v Praze Holešovicích.

L na uchovánéí tekutého dusíku. Vážení, z důvodů COVID-spediční služby nevybírají dobírkové částky za zboží. Z tohoto důvodu lze nakupovat pouze na zálohový dokla který Vám zašleme obratem po obdržení objednávky z internetového obchodu. Vzorky jsou během transportu pod neustálým.


Slouží obvykle k ukládání kapalin s podstatně nižší teplotou, než má okolí. Více informací naleznete ZDE. Pro ochranu před poškozením je uložena v pouzdře z hliníku, které nerezaví a je.


Check this box to remain logged in after you close the browser. Use this function only on your personal computer. Počinová bomba TX-(kilotun), byla krátce před pokusem upravena. V plutoniové náloži byl snížen obsah štěpného prvku, aby nemohlo dojít k předčasnému rozběhu řetězové reakce a nežádoucímu selhání bomby. Standardní teplotní komory firmy LABORTECH se používají jako příslušenství u zkušebních strojů a zařízení, kde slouží pro temperování zkušebních těles v kladných a záporných teplotách v průběhu nebo před samotnou zkouškou pomocí plynného media LN2.


Druhou možností je kompenzace nestálé teploty studeného konce pomocí kompenzačního elektrického obvodu. Vhodný je rovněž diferenční skenovací kalorimetr (DSC). Nezbytná je důkladná klimatizace. We operate in more than countries and deliver an extensive portfolio of mission critical products, services and solutions.


Každá z nádob se přikrývá víčkem, ve kterém jsou otvory pro teploměr a míchačku.

Tepelná kapacita kalorimetru, která ovlivňuje tepelnou výměnu při pokusu, se určuje. Vítáme Vás v e-shopu společnosti Cryo Tech, s. Poskytujeme služby, techniku, materiál a poradenství v oblasti inseminace hospodářských a domácích zvířat. Pro uchovávání a transport spermatu,biologických preparátů transplantátů a dalších materiálů. Přejít na web dodavatele.


PIPE je přečerpávací zařízení určené pro čerpání kapalného dusíku z dewarových nádob tuzemské výroby řady IKL, AKL a KL (pro jiné nádoby dodáme redukci). Přístroj umožňuje zpracovávat vzorky pomocí mrazové substituce. Systém je vybaven UV LED světlem pro finální polymerizaci.


Pro snadnou manipulaci se vzorky je systém vybaven stereomikroskopem s LED osvětlením. Horizontálně plněný stolní autokláv - řada DE - Systec. Stolní laboratorní autoklávy s bočním plněním jsou určeny zejména pro přípravu živných půd v mikrobiologické laboratoři.


Umělé oplodnění je úspěšná metoda s vysokou šancí na oplodnění. Většina klientek reálně porodí zdravé miminko. Sepsali jsme kliniky, kde vás uměle oplodní, včetně všech typů oplodnění a přibližných cen.


Zjistěte, kam v Čechách zajet pro dárcovské spermie a jak zákrok proběhne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky