pátek 8. dubna 2016

Klimatizace hadice

Klimatizace hadice

Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum. Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu. Mobilní odpařovací klimatizace nepoužívá venkovní jednotku nebo odvod teplého vzduchu z místnosti jako běžná klimatizace. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. K tomu využívá hadici, která ústí do otevřeného okna nebo otvoru ve zdi či okně.


A v tom je právě ten zádrhel. Aby klimatizace pracovala maximálně efektivně, měla by být všechna okna a dveře zavřené. Jedna hadice slouží pro vývod horkého vzduchu stejně jako u obyčejné mobilní klimatizace. Druhá hadice ale přivádí zvenku nový vzduch, aby pomohl zregenerovat chladivo, a tím padem neodebírá vzduch z místnosti. V místnosti díky tomu nevzniká podtlak, jinak typický průvodní jev mobilního klimatizování.


Místo ekologicky náročného a hlučného kompresoru ochlazuje hlavně ledem, ledovacími bloky a vodou. Ochlazuje méně, zato šetrněji. Obejde se bez hadice , je tichá a úsporná. Odsávací hadice vhodné pro vytápění a klimatizace pro foukání a odsávání vzduchu, kouře, výparů horkých kouřových zplodin atd.


Klimatizace hadice

Ty jsou rozmístěné v domě tak, aby hadice dosáhla do všech míst, která je potřeba vysávat. Do těchto zásuvek jednoduše zasunete koncovku hadice a vypínačem uvedete agregát do chodu. K vysávání si můžete pustit oblíbenou muziku, nebo ostatní členové rodiny mohou sledovat televizní program. Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel.


Výkon a hlučnost klimatizace. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční.


Klimatizace hadice

V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná. PRŮMYSLOVÉ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Set obsahuje plastové koncovky a plastový sací koš. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Kamenná prodejna je uzavřena.


Objednávky přijímáme přes náš e-shop, expedice zboží nadále probíhá. Hadice vzduchová 4xmm Kč. JG spojka Y 8x8mm Kč. Tepelné čerpadla vzduch vzduch pro topení.


JG průchodka s matkou mm 1Kč. Ekonomické topení s velkou účinností. Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:. LHD Comes without the fittings, they need to be ordered from a Dealer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky