čtvrtek 21. dubna 2016

Plynová kamna do komína

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Volně stojící plynová krbová kamna , který jsou určena pro vytápění místností až do velikosti kolem 1m³. Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo lze u plynových krbových kamen nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynová krbová kamna automaticky udržují.


Plynová topidla KARMA , GAMAT, MORA PT , VAFKY , KARMA BETA. Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější. Skvěle nahrazují klasickou topnou instalaci, vyžadující vysoké náklady na stavbu instalace ústředního vytápění (kotel, radiátory, topná instalace).


V nabídce naleznete klasická podokení topidla s odtahem přes zeď, i s odtahem do komína a dále komfortní topidla imitující krb. Konstrukce spalovací komory doplněná keramickými poleny nad hořákem umožňuje pohled na planoucí oheň, který je srovnatelný s krby na dřevo. Plynová krbova kamna Austroflamm Esprit , výkon 9-KW. Součástí nabídky jsou i populární vafky (Gamaty) v moderním provedení, které umožňují snadnou výměnu za staré modely.


Plynová kamna do komína

Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Hlavní předností plynových topidel je rychlá instalace bez rozvodů vody a podstatně nižší náklady. Příliš vysoký tah může způsobit příliš rychlé vysátí tepla do komína. Několikeré použití kolena snižuje tah.


Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď. K iluzi dřevěného ohniště je použita speciální keramická hmota. Dané krby mají vyveden odtah spalin do komínu. Plynové krbové kamna Karma volně stojící.


Tyto luxusní plynová krbová kamna vám umožní sledovat planoucí oheň, který je srovnatelný s krby na dřevo. Odtah spalin mohou mít vyveden do komínu nebo přes zeď. Prodám plynová kamna Beta (5kW) s odtahem spalin do komína. Funkční,vhodné i na náhradní díly. Dále nový pieozoelektrický zapalovač,vhodný k plynovým kamnům za 99Kč.


Nejčastější opravou staršího komína je vyvložkování. Pro kamna na pevná paliva se používají keramické či nerezové vložky, říká Jiří Vrba. Vyvložkování komína s průměrem sto osmdesát milimetrů nerezovými vložkami stojí s montáží do pětadvaceti tisíc korun. Práci svěřte odborné firmě.


Plynová kamna do komína

Na druhou stranu, pokud vhodně zvolíte tzv. Optimální možností je připojit kamna do komína nejkratší variantou. Rádi se vyjádříme ke kompatibilitě a technickým parametrům Vámi zvolených prvků JUNKERS. Záleží ovšem také na tom, jaký má komín tah.


Pro vytápění kanceláří, skladů, nepotřebují komín. Ideální pro byty, půdní vestavby, i sklepní byty. Lze programovat , má i. Probuďte se v zimě do vyhřátého pokoje a nasajte teplo, i když za oknem mrzne až praští. Zatopte si doma i na chatě během okamžiku. Potřebujete na delší dobu odjet?


Nemusíte se bát objekt na danou dobu opustit, každé plynové topidlo je naprosto spolehlivé. Krbová kamna nebo stáložárná kamna jsou přitom obzvláště oblíbená a velice rozšířená. S nimi lze topit prostorově úsporně, výhodně, účinně a rychle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky