pátek 8. dubna 2016

Termohlavice wifi

Regulace topení jednoduše, chytře a úsporně. Objevte WiFi termostat a termostatické hlavice Forseti. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Našiel som na webshopoch rôzne centrálne jednotky na stenu, ku ktorým sa wifi môže pripojiť až termostatov, a tak z jedného miesta môžete pohodlne ovládať všetky radiátory v byte. Avšak žiadnu s týchto jednotiek som už nenašiel aj ovládateľnú na diaľku. Honeywell EvoHome HRje bezdrátová termostatická hlavice je určena pro připojení k řídicí jednotce EvoTouch- WiFi.


Vyniká jedinečným ergonomickým designem. Díky modernímu provedení nepůsobí nijak rušivě a dokonale splyne s prostředím. Termostatická hlavice se vyznačuje snadným ovládáním.


Termohlavice wifi

Hlavice disponuje funkcí Detekce otevřeného okna. Chytrá hlavice pozná, když je otevřené okno a pozastaví vytápění v místnosti pro úsporu energie. V případě potřeby je možno. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny.


Potom po WiFi z laptopu, chytrého telefonu nebo hodinek dokážete vše sledovat a ovládat i na dálku. Námi dodávané termostaty Heatmiser NeoStat-e disponují navíc funkcí “Mesh“. Ta umožňuje bezdrátové propojení jednotlivých termostatů mezi sebou a jejich funkci jako opakovače. Díky tomu Vám stačí alespoň jeden. Vytápějte doma efektivně a bez vysokých nákladů.


Využijte k tomu termostaty, které lze ovládat dálkově pomocí chytrých telefonů a tabletů. Jednoznačnou výhodou chytrého termostatu je úspora nákladů za vytápění a možnost přístupu odkudkoli. PORADNA: Proč u nás nekoupím levný wi-fi termostat pro ovládání mobilem 2. Chtěl bych ovládat topení v domě pomocí mobilního telefonu, píše čtenář Petr. Sada chytré termostatické hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA8a gateway.


Sada pro regulaci vytápění se vzdáleným ovládáním přes mobilní aplikaci, díky které můžete jednoduše regulovat nejen požadovanou teplotu pro každou místnost zvlášť. Wifi termostaty – lze je ovládat přes chytrý telefon speciální aplikací. Vyžadují připojení k internetu na obou stranách. Výhodou je následná bezplatná on-line komunikace.


Startovní sada chytré regulace vytápění Honeywell Evohome. Obsahuje řídící jednotku EvohomeTouch WiFi , bezdrátové termostatické hlavice a bezdrátovou reléovou jednotku BDR91. Choosing a Backup Generator Plus LEGAL House Connection Options - Transfer Switch and More - Duration: 12:39.


Chytrá termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801. Samostatná termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA8sloužící k rozšíření Sady hlavice s Gateway. Bez gateway bohužel nejsou plně podporovány všechny funkce tohoto chytrého systému a hlavice lze ovládat pouze manuálně (bez použití aplikace). Bezdrátová termohlavice RFATV-1. Aplikace naleznete ZDE.


Termohlavice wifi

Příslušenství k sadě Topení na dálku. Chytrá RF krabička s WiFi eLAN-RF-Wi-0Chytrá RF krabička Vám umožňuje ovládat elektroinstalaci pomocí chytrých zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky