úterý 5. dubna 2016

Průtokový ohřev vody

V naší nabídce najdete průtokové ohřívače vody malé, ideální pro jedno odběrové místo. Pak výkonnější modelovou řadu - kompaktní ohřívače vody , vhodné pro dřez nebo sprchu a nejsilnější kategorii – komfortní průtokový ohřívač, který zajistí ohřev vody v celé bytové jednotce, nebo v koupelně s vanou. Malý průtokový ohřívač je moderní, praktické a zároveň.


Průtokový ohřev vody

Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Aby byl ohřev vody ale skutečně efektivní a úsporný, průtokový ohřívač vody instalujte pouze tam, kde ho nebudete používat intenzivně. Průtokový ohřev se vyplatí, pokud nemáte velkou vanu a mnoho odběrných míst. Vhodný je tedy na již zmíněné chaty a chalupy, do dílen a garáží, případně do domácností s nízkou spotřebou vody.


Zásobníkový ohřívač ohřívaný kotlem je vhodný při předpokládaném větším odběru teplé vody , tedy ve větších domácnostech. A nezáleží na tom, zda se jedná o byt či rodinný dům. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za.


Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Ale nemusí to vždycky platit. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody. Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pro ilustraci použijme opět průběh odběru TUV tak, jak je naměřen na obr. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Průtokové ohřívače na ohřev vody jsou těmi nejjednoduššími zařízeními na ohřívání vody. Pokud se rozhodnete pro elektrický průtokový ohřívač nebo elektrokotel s průtokovým ohřevem, je třeba mít v místě instalace odpovídající rozvody nízkého napětí. Jsou malých rozměrů, takže je možné umístit jich i nad umyvadlo, čím při puštění vody z baterií nedochází ke zbytečnému vytečení vody.


Ten je však snižován dalšími elektrickými spotřebiči, které doma používáte. Elektrický průtokový ohřívač vody o objemu litrů. Nabízíme několik desítek variant ohřívačů s různým příkonem, snadno si tak můžete zvolit optimální typ přímo pro vaše potřeby. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. Všechny průtokové ohřívače vody jsou výrobky naší společnosti, a garantujeme vám tak rychlé dodání a nadstandartní servisní podmínky po celou jejich životnosti.


Průtokový ohřev vody

Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na. Pokud potřebujete jen malý objem vody , například pro ohřev na chatě, je plynový typ skvělou volbou, zejména pak základní modely, jako je Karma Alfa POV-ZP. Vybírejte si Ohřev vody k bazénům podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tento průtokový plynový ohřívač je určený pro připojení k jednomu odběrnému místu – například ke dřezu.


Nedochází vůbec k zbytečnému odtékání studené vody , čímž nepochybně šetří její spotřebu. S ohledem na menší výkon se nehodí ke sprše nebo k. Bojlery, kotle a průtokové ohřívače pro ohřev vody vybírejte u nás! Kompaktní průtokový ohřívač vody pro horní montáž s řídícím panelem pro.


Průtokový ohřev vody

Pokud se nepoužívá intenzivně, je velmi efektivní a úsporný a to zejména díky minimálním tepelným ztrátám. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Voda až na 60°C ohřátá během několika sekund.


Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky