středa 6. dubna 2016

Kamnový sporák

Bohatá nabídka v čele s RETRO designem. Kamnový sporák Rekreant, cena dohodou. THALIA, porovnání cen z internetových obchodů. Sporáku nechýba časovač, osvetlenie rúry a dokonca ani funkcia samočistenia práve vďaka parnému programu. Navyše pôsobí sporák moderne a farebná úprava v čiernej je v skutku dizajnovým kúskom.


Slouží k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do 1stupňů Celsia na jeho povrchu.

Spolehlive odizoluje předměty v blízkosti tepelného zdroje a odráží nežádoucí teplo zpět do volného prostoru. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Nebyly nalezeny žádné nabídky. Navštivte naše TOP kategorie Mobilní telefony Televize Pneumatiky Knihy Doplňky stravy. Uživatelé také hledali.


Barva: hnědo-béžový, rozměry (VxŠxH): 7x 6x 5mm, průměr kouřovodu: 1mm. Sporák na tuhá paliva, určený především na vaření, pečení a vytápění v rekreačních chatách a chalupách. Konstrukce topeniště: litinový rošt s šamotovou vyzdívkou.


Veškerá dvířka jsou také z masivní litiny.

Vsazena dvířka do kachlových kamen a obezdívání krbové vložky. Postupné vytváření samotného stropu kamen. K těmto kamnům je přízdíván el.


Nyní je potřeba se velice dobře zamyslet. Co vlastně od topidla očekáváme? Dobře, budiž, tedy krb.


KRB Klasický krb je většinou chápán jako otevřené ohniště, architektonicky včleněné do interiéru. A samostatný prostor není upřen dokonce ani těm, co se společně usadí na lavici po boku kamen, aby si prohřáli záda po mrazivé ranní procházce. Další kamna a krby koupit o objednat u OBI.


Vyberte si z široké nabídky litinových plátů typ a rozměr dle Vašich požadavků. Pláty je možno spolu navzájem kombinovat. Zámek na plotnách zajišťuje jejich vzájemné spojení. Tyto litinové pláty jsou také vhodné k rekonstrukci. Hodnocení produktu:.


Netypický litinový plát na kamna, tento plát slouží jako náhradní díl pro Váš kachlový sporák. Různé délky a šířky litinových plátů naleznete právě v této kategorii. Prodám rozebraný historický kachlový sporák v barvě bílé až smetanové, bílá smaltovaná dvířka s chromovanými doplňky.


Sestava obsahuje též niku na sušení bot, hub, ovoce a pod.

Rychlé objednání a dodání. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Plát kamnový plný široký. Litinové pláty jsou určeny pro.


Je určen k vaření a topení. Vaše krbová kamna a vložky. Na naší webové stránce používáme cookies. Některé z nich jsou nutné pro běh stránky, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit vlastnosti stránky na základě uživatelských zkušeností (tracking cookies). Hledat Pokročilé hledání.


Chcete se dozvědět o nás více. Nyní po dosažení určité teploty, kdy rozepne vnitřní kamnový regulační termostat, letí dolů všechny jističe, včetně hlavního 3x25A. Rekreant 3-je větší tříplátová modifikace sporáku Rekreant 2-s velkou pečící troubou.


Původně jsem usuzoval na vadu termostatu, který vlivem nějaké poruchy nerozpínal skokově, ale pomalu, tím došlo k obloukům při rozepínání a následně padání jističů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky