úterý 12. dubna 2016

Vzt klapka

Vzt klapka

Klapka jednolistá Se skládá z jednoho listu, pláště, převodových mechanismů a ručního ovládání nebo ovládání pro servopohon. Provedení Plášť, list klapky a ovládací mechanismus je vyroben z pozinkovaného plechu, převodové mechanismy z hliníku a polypropylenu. Příslušenství Servopohon.


Pokud hledáte Klapky a šoupátka jste tu správně. Na e-shopu Vzduchotechnika. Klapky pro vzduchotechniku jsou ochranným a základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí.


Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - regulační, směšovací, škrtící, zpětné, žaluziové, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí. Zabýváme se výrobou a prodejem vzduchotechnických dílů, jako jsou např. Komplety nebo díly vzt potrubí Vám vyrobíne v pozinkovaném nebo plastovém (AlP, Pitre) provedení.


Klapky pre vzduchotechniku sú ochranným a základným regulačným prvkom vzduchotechnického potrubia. Klapky ponúkame v niekoľkých variantoch a prevedenie - regulačné, zmiešavacie, škrtiace, spätné, žalúziové, s ručným ovládaním, ovládané servpohonem, do kruhového i štvorhranného potrubia. Vzduchová klapka je určena pro pracovní teploty max. Mezi hlavní výhody patří malá stavební délka, vysoká tuhost a těsnost spoje s potrubím (na obou koncích má vzduchová klapka drážku osazenou gumovým těsněním tvaru T).


Zpětná klapka KZK ve vzduchotechnickém potrubí zamezují pronikání studeného vzduchu do potrubí a tím snižují tvorbu kondenzace. Vám nebudeme účtovat dopravu při jednorázovém odběru zboží nad 30. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů.


Kč bez DPH v České republice. Ceny přepravy při objednání za méně než 30. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Vzt klapka

Prodáváme zpětné klapky PVC pro vzduchovody. Zpětné klapky se používají pro vzduchotechnické potrubí k zamezení průvanu. C bez prachu, mastnoty, chemikálií a ďalších znečistení. Klapka uzavírací těsná se montuje do rozvodu vzduchotechniky jako tvarovka, tzn.


Slouží k regulaci průtoku vzduchu ve vzduchovodu, až k jejímu přerušení. List klapky je plný, po obvodu opatřený těsnící gumou. Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Blesková doprava, poradenstvo zadarmo a možnosť osobného odberu.


Vzt klapka

Viac ako rokov s Vami! Servopohony jsou důležitou součástí prakticky každé vzduchotechnické soustavy nebo klimatizačních zařízení budov. Jde o akční prvek aplikací v oblasti měřící a regulační techniky, který přestavuje vzduchotechnické či požární klapky nebo armatury do polohy požadované řídícím systémem.


Zpětná klapka RKK 1je určena pro montáž do kruhového vzduchotechnického potrubí. Instalace zpětné klapky RKK 1je možná pouze s osičkou svisle ve vodorovném VZT. Sídlo společnosti se nachází v Černé Hoře okres Blansko, výroba je umístěna v Brně na ulici Křenové 19.


Doplňkové prvky VZT Další prvky vzduchotechnických zařízení. Regulační klapka DS 1od 3Kč. Univerzální připojovací skříň k čelním deskám UNIBOX.


Připojovací skříň k čelním deskám EKOBOX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky