pondělí 4. dubna 2016

Automatický kotel na pelety

Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Kotel s účinností až 9procent je opatřen turbulátory pro snazší čištění a údržbu pomocí stlačeného vzduchu. Spolupráca horáka na všetky typy peliet s kotlom na drevo.


Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka.

Hořák, který používáme, byl vyvinut speciálně. Jednoduchá obsluha a nenáročná údržba U všech kotlů, které patří do našeho sortimentu, akcentujeme jednoduchou, časově nenáročnou obsluhu a údržbu. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Automatický kotel na dřevní pelety.


DOR 5F Pelety Před zahájením hlavní topné sezóny uvádí značka Dakon na český trh nový automatický ocelový kotel DOR 5F Pelety , který je spojením tradičního kotle DOR 4F a. Kotle a kamna na pelety. Menší kotel na pelety – COMPACT.

Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu. Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody. Kotel na pelety funguje bez problému od prvního zapojení. Velká výhoda tohoto kotle je, že jede na plný výkon bez ztrát. Stačí mi topit hodiny a mám naakumulováno na celý den.


Provoz je značně automatizovaný a vyžaduje občasnou obsluhu a zásah pro doplnění paliva a čištění. Novitera - automatické kotle TEKLA, pre palivo čierne uhlie, hnedé uhlie, pelety , drevo, EKO - hrášok, hruboprach, drevná štiepka. Tato stránka používá soubory cookies. Používáním této stránky, bez vypnutí cookies ve Vašich nastaveních prohlížeče, souhlasíte s jejich používáním. I přesto, že cena pelet mírně roste, je kotel na pelety stále velmi úsporným způsobem vytápění rodinného domu.


Moderní automatické kotle navíc jsou navíc i velmi pohodlné, co se týče obsluhy a nabízí dobré možnosti regulace. Jak si vybrat nejvhodnější peletový kotel ? Investovat raději více anebo. Představení automatického kotle na pelety s univerzálním hořákem na dřevěné pelety.


Prodám automatický kotel na černé nebo hnědé uhlí ořech nebo dřevní pelety se šnekovým podavačem a retortovým hořákem.

Kotel je kombinací zplynovacího kotle na dřevo, štěpku, brikety a automatického kotle na dřevní pelety s automatický zapalováním a čištěním. Spalovací komora na dřevo délky až 55cm! Kombinovaný kotel splňuje 5. EN 303-a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA.


Při vývoji tohoto automatického kotle jsme vycházeli z již osvědčené ocelové konstrukce kotle se svislými výměníky. Tento automatický kotel na pelety je osazen moderním hořákem s automatickým zapalováním a vyhasínáním. Přináší skvělí komfort do rodinných domů i velkých provozů.


Plně automatické kotle na pelety ATMOS. Předností je objemný zásobník paliva, který vydrží někdy i několik dnů. Výkon si kotel reguluje sám a to např.


Je jednoduchý na provoz a údržbu. Přikládat se chodí mezi 2-dni. Máme i super kotle se samočištěním a samozapalováním (Pellet).


Prodávají se automatické kotle na pelety , uhlí, dřevo i dřevní štěpku. V kotli ale spalujte jen topivo doporučené výrobcem. Některé kotle zvládnou spalovat i více druhů paliva najednou, například piliny, kůru, pelety , obilí i další rostlinný nebo dřevní odpad.


Proč bychom měli kupovat automatický kotel , ve kterém lze spalovat pouze drahé dřevní pelety nejvyšší kvality, které jsou cenově na úrovni vytápění zemním plynem? Nicmene u pensionu bych spise sel cestou vytapeni pomoci klimatizeci v kazdem pokoji ktera umi zajistit jak topeni v zime tak i chlazeni v lete v kombinaci s el. TC na centralni teplou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky