středa 13. dubna 2016

Okc 125 ntr

Dėl šios priežasties OKC NTR modeliai dažniausiai jungiami prie dujinio šildymo katilo. Více informací Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nejčastější využití ohřívačů vody Příprava teplé vody celoročně topnou vodou z plynového kotle.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Stationary indirect heating storage tank THERM OKC 1NTR indirect stationary heating storage tank provides 1l of hot water. Dražice OKC 1od 29€ - Heureka. The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and coated with nickel-free enamel. Paprastai pristatome per 2-d.


Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Keressen minket bátran és vegye meg kedvező szállítási feltételekkel és nagyszerű áron a Netkazán Webáruháztól. Nepriamovýhrevný ohrievač pre zvislú montáž s objemom 1litrov, guľatý.


Greitaegiai netiesioginio šildymo vanden. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Drazice OKC 1NTR Pdf User Manuals. Určený pre celoročný ohrev vody z. DESIGN AND GENERAL HEATER DIMENSIONS The heater receptacle is made of a steel plate and tested by 0. The inside of the receptacle.


Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80–2litres. The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa.


More information More information about the OKC NTR indirect heater. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci.


Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka apod.). Veškeré informace o produktu. OKC 1NTR Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech 100–2litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) z externího zdroje.


Okc 125 ntr

Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Ohrev vody zabezpečuje výkonný špirálový výmenníky, ktorý je. Используются для подогрева воды для технических нужд от котлов или гелиосистем. Charakteristika ohřívačů Pracovní poloha – svislá Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď v objemech 80–2litrů. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník.


Závěsný zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Stupeň ochrany ve standardu IP 44. Funguje při napěti o 2V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky