pátek 29. dubna 2016

Mobil do vody

Mobil do vody

Po vytiahnutí mobil rozhodne pevne neuchopte respektíve nestláčajte. Tekutina by sa mohla vplyvom tlaku dostať ešte hlbšie do zariadenia. Pády mobilného telefónu sú každodennou realitou.


Ak vám spadne mobil do vody , mali by sme okamžite zareagovať, telefón čo najrýchlejšie vybrať a začať postupovať krok za krokom podľa týchto odporúčaní, aby ste telefón prebrali opäť k životu. Jak vysušit utopený mobil ? Nezabudni ale, že vo vnútri sa nesmie nachádzať ani kvapka vody , pretože práve tá by mohla smartfón úplne zničiť. Pixabay Bohužiaľ, niekedy sa stretávame aj s takýmito nepríjemnými situáciami, medzi ktoré patrí práve pád smartfónov do vody. Odolné mobilní telefony přežijí pády na zem i extrémní teploty. V tomto článku se pokusíme nastínit řešení problému, který není nijak ojedinělý a stal se už skoro každému.


Co dělat v situaci, kdy mobil omylem zmokne, spadne do vody , do čaje, do záchoda, do vany, prostě se namočí, pod displej a do nitra přístroje nateče voda nebo jiná tekutina? Ve videu ale najdete pár tipů, jak zachránit utopený mobil alespoň do té míry, že z něj vytáhnete důležitá data a fotky. Když budete mít ještě více štěstí, bude fungovat dál, ale život jste mu zkrátili docela určitě. Připravte se, přijde dávka babičkovské moudrosti aplikované do moderního světa.


Tiež je veľmi dôležité rýchlo vybrať batériu. This feature is not available right now. Please try again later. Očko na poutko je zpevněné a dobře utěsněné, takže ani tudy by se voda neměla k mobilu dostat.


Mobile Backup, aplikaci, která vaše data proti takovýmto nehodám ochrání. Pokud vám spadl mobil do vody , VYPNĚTE HO. To, že se ti nechce sis měl říct, že jsi ho hodil do vody bud jdi do servisu a nebo si kup nový nevím co jako čekáš za jinou radu. Pokiaľ sa mobil dostane do styku s tekutinou - okamžite treba vybrať baterku, simkartu - a nechať to presušiť fénom - potom nechať odstáť aby sa dokonale vysušil - pretože keĎ ho budeš spúšťať zamokra tak ti zoskratujú obvody a môžeš ho rovno hodiť do koša.


Mobil do vody

Osvědčený a kvalitní vysoce výkonný hydraulický olej. Určen je do průmyslových i mobilních provozních aplikací, které vyžadují ochranu proti opotřebení a korozi. Vyniká rychlým odlučováním vzduchu, nízkou pěnivostí, dobrou odlučitelností vody a dlouhou životností. Nesnažte sa mobil zapnúť (v žiadnom prípade!), stačí ho len poriadne poutierať do papierovej vreckovky.


No namiesto toho ho môžete vložiť do sáčku s ryžou a vystaviť na teplom mieste pri okne. Už na jaře je teplo jako v létě a touha skočit do vody přichází dřív jak kdy jindy. Jenže jak známo, mobily se s vodou zrovna nekamarádí. Podle čísel z celosvětových statistik představují utopené mobily celou třetinu mobilů, které zákazníci přinesou do servisu. V horším do slazeného nápoje, piva a úplně v nejhorším do moře.


Mobil do vody

Nepanikařte, nemusí být všechno ztraceno, rozhodně ale pospíchejte. Voděodolné telefony mají výrobcem zaručenou ochranu před vniknutím vody do telefonu. Moderní smartphony jsou již poměrně často vodotěsné a to bez jakéhokoliv negativního vlivu na jejich design.


Jak se označuje míra odolnosti? K vyjádření míry odolnosti slouží certifikace dle normy IP, například IP57. Nový příspěvek od Sam čtv 17. Existuje nějaký mobil který je vodotěsný a můžete se s ním v létě koupat?


Ahoj,pred tydny mi spadl mobil do vody ,rychle jsem ho vytahla a on fungoval tak jsem ho nechala doma,ale po minutach se vypl a nesel zapnout. Za odpovede vopred dakujem. Kč na charitativní účely.


Hlavním smyslem neziskového projektu REMOBIL je ochrana životního prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky