pondělí 4. dubna 2016

Ventilator s rozprašovačom vody

Ekonomicky úsporné ventilátory Vám môžu znížiť pocitovú teplotu v miestnosti až o 8°C a vytvoria Vám príjemné prostredie aj v čase. Samozrejme chladný vánok a osviežujúca vodná sprcha. Zatiaľ však nebol k dispozícii prístroj pre tieto dve veci naraz. Pomocou bleskového odparovania vody Vám môžu znížiť pocitovú teplotu až o 8°C a vytvoria Vám príjemné prostredie aj v čase tých najväčších horúčav za zlomok ceny štandardnej klimatizačnej jednotky.


Ventilator s rozprašovačom vody

Vynikajúci pomocník, ktorého oceníte hlavne počas horúcich dní. Potrebujete pomoc s výberom vhodnej klimatizácie? Maximálny komfort s diaľkovým ovládaním. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Výkon ventilátoru je 2W, ventilátor má rychlosti.


Oscilace ventilátoru v úhlu 90°. Kapacita nádrže na vodu je l. Tento ventilátor je ideální na zahradu nebo terasu. Rozprašuje kapky vody o teplotě 2-°C. Nadosah vždy, keď sa potrebujete osviežiť ľahkým vánkom s trochou vody.


Ventilátor je vyroben z kovu a plastu. Prenosný ručný ventilátor s rozprašovačom. Skvelý pomocník do horúcich letných dní. Tieto ventilátory predovšetkým ochladzujú a vytvárajú vodnú.


Do nádobky môžete vhodiť aj kocky ľadu. Bezkonkurenční cena na trhu! Stojanový ventilátor se zabudovaným rozprašovačem studené mlhy a zabudovaným ionizátorem pro čištění vzduchu. Hračka do vody Hape Multi rozprašovač:Takmer všetky deti milujú vodu.


Ak aj tie vaše patria medzi milovníkov vodných radovánok, určite sa im bude hodiť aj nová hračka. S rozprašovačom si užijú veľa zábavy vo vani alebo aj v bazéne. Stačí naplniť vodou a sledovať, ako striekajú vodu rôznych tvarov. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi.


Nalezeno: 3produkt ů. Porovnání cen ventilator s rozprasovacem vody , srovnání cen ventilator s rozprasovacem vody na portálu HLEDEJCENY. Geniálna kombinácia a hit tohtoročného leta, ktorý by nemal nikomu chýbať vo výbave. Jednoduchým pohybom ruky vás oveje príjemný prúd vzduchu, a tvár vám osvieži. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.


Ventilator s rozprašovačom vody

Navyše môžete osviežujúci účinok zvýšiť pridaním. Buďte pripravení naplno si vychutnať horúce slnečné dni s prenosným ventilátorom s funkciou sprejového osviežovača. Nebojte sa opustiť klimatizované priestory a užite si leto aj slniečko naplno vďaka osviežujúcej sile ventilátora s funkciou sprejového osviežovača, ktorý vás ochráni v každej horúčave.


NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky