pátek 22. dubna 2016

Kuličkový potah do auta

Lze použít do vozů s bočními airbagy. Podložka zpříjemňuje svou vzdušností a masáž. Veškeré informace o produktu. Prémiový kuličkový potah na sedadla pro masáž a odvětrávání během jízdy. Stačí umístit do auta a zapojit do cigaretového zapalovače, nastavit rychlost a intenzitu masáže s dálkovým ovládáním.


Kuličkový potah do auta

Pro dlouhé cesty je tento masážní potah nutností, aby se zabránilo bolesti a nep. Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy. Medzi chrbtom vodiča a sedadlom vytvára priestor na. Masážne poťahy do auta na sedačku.


Na dlouhé vzdálenosti v horkých letních dnech, Vám potah bude nejen masírovat záda, ale i zpříjemní cestu. Mezerami mezi sedadlem a zády řidiče bude neustále. Kuličkový potah na sedadlo auta vám zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky. Porovnat Do oblíbených Hlídat cenu Zeptat se prodavače Tisk Sdílet.


Vylepšete interiér Vašeho auta potahy sedadel, které slouží ke zlepšení. Deka ochranná do auta pro psa. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel.


Ochranné i vyhřívané potahy na sedačky a potahy na volant skladem za nejlepší ceny! Velikost potahu: 1x cm. Poťahy do auta , ktoré dokonale pasujú na sedačky. Sú vyrobené na mieru, presne pre Vaše auto, tak aby presne pasovali na tvar sedadla.


Vyberte si značku a model auta , pre ktoré chcete poťahy do auta. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Potah do auta pro psa,. Kuličkový masážní potah zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky použitých kuliček delší sezení, omezuje únavu a bolestivost zad a páteře při dlouhém sezení. V letním období zajišťuje skvělou ventilaci, zabraňuje pocení zad a hýždí.


Co se týče průdyšnosti a odvětrávaní, tak na kuličkový potah v parném létě v autě bez klímy nic nemá. Ale já bych přes to hodil ještě nějaký velmi tenký látkový potah. Nechtěl bych, aby bylo z venku vidět, že to mám v autě. Už nikdy žádný stres a bolesti zad s masážní podložkou do auta i do kanceláře.


Kuličkový potah do auta

Ochranu auta před nechtěným znečistěním (chloubky, bláto atd.) zabezpečí kvalitní autopotah. V nabidce máme autopotahy na přední sedadlo, zadní sedadla, nebo do zavazadlového prostoru různých značet, materiálů a barevných provedeních. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Autopotahy a potahy do auta za nejlepší ceny v ČR s SR!


Tento kuličkový potah je stálým výrobkem na našem trhu a je mezi zákazníky stále oblíbený. Pokud potah na sedadlo anebo jakékoliv části jeho upevnění nebudou překrývat vyústění airbagů v opěradle sedadla, je možné potah použít i na sedadla se zabudovaným bočním airbagem přímo v opěradle. Levné doplňky do auta od odborníků.


Kuličkový potah do auta

Dostupné bezplatné doručení. Objevujte a ušetřete Objednejte si ještě dnes!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky