čtvrtek 28. dubna 2016

Solární sprcha 10l

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Solární sprcha s hliníkovým tělem a zásobníkem na litrů teplé vody. MFH solární sprcha 10L. Dostupnost Na skladě: 104. U nás na zboží nečekáte.


Doručujeme do hodin.

Výměnu nebo vrácení hradíme my! Jednoduše pověste, naplňte vodou a večer se můžete sprchovat v teplé vodě (pokud je slunečno). Armáda Švýcarská, Pokud jste na cestě již dlouhou dobu, v dohledu není žádná sprcha , není nic jenoduššího, než si jednu připravit svépomocí. Venkovní praktická závěsná solární sprcha o objemu litrů vody.


Vážení zákazníci, otevřeli jsme pro Vás novou kamennou prodejnu v Uherském Brodě na ulici Dolní Valy 631. Těšíme se na Vaši návštěvu. Užijte si teplou sprchu i v… Skládací kanystr, 5l. Kohoutek v zátce kanystru, u.

Skladem Skládací kanystr, 5l - praktický a úsporný. Je to vak z černého PVC, který se ohřívá slunečním zářením. Voda tak může být během několika desítek minut teplá. V nabídce pro vás máme solární sprchu v provedení 10L , 20L a Litrů. Díky své tmavé barvě výborně absorbuje sluneční paprsky, čímž se ohřívá voda, která je uvnitř.


V naší nabídce si vyberete základní vak na vodu za pár korun nebo celou sestavu, ze které si vytvoříte kdekoliv umývárnu. Srovnání cen sprcha solární 10l sprcha. Nejlevnější e-shop Multinákup. Zboží za akční ceny, slevy. Menší vaky ( 10l ) jsou vhodné pro turistiku, outdoor, army kluby i vojenské jednotky.


Solární vak jednoduše naplníte vodou, necháte jej vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně sprchovat teplou vodou. Na videu níže můžete vidět jak se o něco větší l sprcha zavěšuje. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat teplou vodou.


Vhodné na chaty, do kempů, pro turistiku, na cestování atd. Vak na vodu SOLAR ŠVÝCARSKÝ 20l ČERNÝ. Oblíbená pomůcka při kempování pro ohřev vody na sprchování.


Horká voda od slunce - po až hodinách přímého slunečního svitu je voda ohřátá až na °C.

Praktická a skladná solární sprcha. K použití stačí jednoduše zavěsit sprchu na pevný držák. Ohřev vody zajistí černá nádoba a sluneční paprsky. Sprcha solární DELUXE 20L ZELENÁ. Přenosná solární sprcha z PVC.


Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná. Vhodná i pro autocamping, pro osamocené cestovatele v oblastech s problematickou hygienou a hlav. Ke sprše je přidána hadička pro sprchování. Zašlete nám svůj dotaz.


Nová velikost solárních kempových sprch. Tento l vak ( podobně jako 20l). Outdoorová solární sprcha l. Nafukovací sofa Lazy Bag vak laybag pufa lazypuff.


Závěsné kapsy na pěstování rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky