čtvrtek 7. dubna 2016

Dřevěná mřížka

Ozdobné dřevěné mříže Ozdobné dřevěné mříž e jsou výborným estetickým a funkčním doplňkem zahra teras a pergol. Naše mříže mají velmi vysokou kvalitu zpracování, jsou vyrobeny z jehličnatého dřeva a jsou bez povrchové úpravy. Z vysušeného dřeva kvality A. Dřevěná větrací mřížka kulatá - olše.


Vnější rozměr kulaté mřížky mm.

Větrací mřížka dřevěná kulatá mm smrk. Skladem 2Kč bez DPH. Dřevo je vysušeno na vlkost. Navíc dřevěné ploty za trvale nejnižší ceny. Květinová mřížka zahradní dřevěná KMje vyrobena z kvalitního masivního smrkového dřeva.


Prodej ložního povlečení, bytového textilu, doplňků pro zahradu a dílnu, nadobí. Lze ji použít na popínavé rostliny, květiny nebo menší keře. Použití: Použitelná v interiéru.

Jsou dřevěné větrací mřížky HACO opravdu ze dře. Navíc opory pro pnoucí rostliny za trvale nejnižší ceny. Na zakázku je možno vyrobit dřevěnou větrací mřížku libovolných rozměrů. Kontaktujte nás s Vaším požadavkem. Vytvoříme Vám cenovou nabídku a termín dodání větrací mřížky.


Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Mřížka (65cm x 125cm) APC-01.


Světlá mříže má barvou podobnou lípě a tmavší je podobná dubu. Oba mříže jsou bez dominantních vzorů. Doporučujeme na místa, kde se vyžaduje větrání, například na skrytí radiátorů, plynoměrů, nebo plynových kotlů. Ozdobná dřevěná mřížka na zeď - Klasik 60x1Nejjednodušší ozdobné mříže, které mají své místo na pevných plochách. Rozměry mříže jsou 60x1cm.


Pokud byste chtěl spíše drobnější dekoraci, mohla by vám vyhovovat ozdobná mřížka ve tvaru vějíře z kolekce Klasik. Cena nejmenší mřížky je korun. Dekorativní mříž ve tvaru. Kvalitní větrací mřížka frézovaná z vysušeného masivního dřeva kvality A.

Pro snadnou montáž je větrací mřížka opatřena falcem. Světelnost větracích otvorů: - 12mm. Touha dát dřevěný altán atraktivní vzhled je odůvodněná. Dosažení úkolu pomůže při instalaci roštu, který lze provést samostatně. Zde najdete hned tři, u nichž výška dosahuje v nejvyšším bodě až 2centimetrů, zatímco šířka činí jen cm.


Obdĺžniková drevená mriežka. Stabilní dřevěná konstrukce. Vhodné k oddělení nebo vyčlenění prostorů. Vyrábíme dřevěné větrací mřížky v provedení buk, dub a smrk. Na objednávku je možné zhotovit dřevěné větrací mřížky z různých materiálů libovolných rozměrů.


Ventilační mřížka s pevnými skloněnými horizontálními žaluziemi. Pro průmyslové, obchodní, domácí větrání a klimatizaci. Používají se do pergol, jako opory k popínavým květinám, ke stavbě plotů či jen jako dekorace na zeď nebo jako dřevěná zástěna na zahradu. Díky své solidní konstrukci vydrží dřevěné zástěny venkovní nepříznivé. Materiál dřevěné mřížky masivní jehličnaté dřevo Povrchová úprava impregnace mořidlem.


Odstíny na obrázku, mohou se nepatrně lišit od skutečných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky