pondělí 11. dubna 2016

Automatické kotle viadrus

Automatické kotle Viadrus. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety. VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc požadavkům náročných uživatelů.


Samozřejmostí je litinový výměník s vysokou životností a. Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Jeho velkou výhodou je především vysoká účinnost až 9 a rovněž automatické zapalování. V nabídce jsou zásobníky na palivo v několika objemech. Výměník kotle VIADRUS Avznikl na základě typu Hercules Ua garantuje tak jeho vysokou trvanlivost a bezchybný provoz.


Podle provedení je v kotli možno spalovat hnědé uhlí nebo dřevní pelety či tato paliva střídat. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety. V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet.


Video z průběhu doplňování uhlí do automatického kotel, včetně výkladu, čištění a vyčištění popelníku. Je to Viadrus Udoplněný automatikou. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady.


Změní se hlavně jeho struktura. Zpomalil se prodej kotlů na pevná paliva s ručním přikládáním, protože lidé kvůli dotacím pořizují hlavně automatické kotle a tepelná čerpadla,“ říká generální ředitel společnosti Viadrus Roman Sikora. Rozdíl v ceně ručního a automatického kotle je ale až tisíc korun.


Nejúspornější automatické kotle v ČR. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


Automatické kotle viadrus

Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Kotle Dakon zaručují bezpečný provoz, dlouhou životnost a šetrnost k životnímu prostředí. Oblíbené jsou i kombinované kotle , které umožňují využití více druhů paliva, jako uhlí-dřevo, pelety-dřevo či uhlí-pelety. Najdete zde kotle o celkovém výkonu do kW, ale také s výkonem nad kW.


Ať už si vyberete jakékoliv zařízení, vedle rozhodně nešlápnete s kotli na pevná paliva tradiční české značky Atmos. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod. Přestavba kotle Viadrus na automat. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně?


Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.


Po přestavbě lze kotel využívat i na původní palivo. Z kotle se tedy stává kombinovaný kotel na ruční přikládání a automatický provoz. Na kotlové těleso kotle je navíc prodloužena záruka na let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky