čtvrtek 7. dubna 2016

Doplnění klimatizace plzeň

U funkční klimatizace doporučujeme nejméně jednou za rok provést čištění a desinfekci systému, a taky provést kontrolu stavu a doplnění chladiva a mazacího oleje kompresoru. Pokud klimatizace zapáchá, částečně nebo vůbec nefunguje, navštivte nás co nejdříve! Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Potřebujete servis klimatizace před Vaší dovolenou?


Máte pocit, že účinnost klimatizace je každým rokem nižší? Zdá se Vám, že z vaší klimatizace vychází nepříjemný vzduch? Pravidelným servisem klimatizace šetříte nejen Váš vůz a Vaši kapsu, ale i Vaše zdraví! V tom případě je čas na její servis. My se vám o profesionální servis klimatizace postaráme.


Zjistíme závady chladícího okruhu klimatizace , zkontrolujeme stav, tlak a naplnění chladiva, případně jej doplníme. Naši servisní pracovníci vám zkontrolují těsnost klimatizace i vydezinfikují vzduchotechniku a vymění filtry. Jestliže Vaše klimatizace v autě nefunguje (nechladí) nebo se její účinnost snižuje během několika dnů či týdnů po naplnění, s největší pravděpodobností je to způsobeno únikem chladícího média z okruhu.


V takovýchto případech je nezbytné nejdříve zjistit přesné místo úniku média z klimatizace a až poté, co. Specializujeme se na kompletní servis a opravy všech typů klimatizací osobních a užitkových automobilů. V Plzni na jednom místě najdete autoservis, pneuservis, autopůjčovnu, autobazar, servis a čištění klimatizací.


Přijeďte k nám a budete spokojeni. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma plnění klimatizace. Ušetříte tak čas i peníze. Dnes ušetříte 6Kč díky slevě.


Navštivte náš autoservis a problém s klimatizací budou rázem pryč. Nejdražší součást systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle. Plzeň - u OC Olympia, dálnice D5.


Opravy a pravidelný servis klimatizací v automobilech. Její účinnost sice nepatrně menší než u plnohodnotného tepelného čerpadla, ale pomocí klimatizace můžete přitápět v bytě či domku vytápěném jinou metodou nebo její pomocí vytápět celý jeden pokoj (jedna klimatizace = jeden pokoj) nebo menší chatku, bez dalších. Toto je zvláště potřeba u zařízení, jimiž prochází nasávaný vzduch, který je posléze ohříván či ochlazen a vyfukován zpět do prostoru. Kvůli tomuto postupu dochází v zařízení k usazování různých.


Kč: Hodinová sazba servisní práce: 4Kč: Uvedené ceny jsou s DPH. Cena zahrnuje odsátí starého chladiva, recyklaci, vakuování systému, doplnění oleje do systému, aplikace UV látky, naplnění systému chladivem s doplněním chybějícího množství. Doporučujeme se jednou ročně podrobit dezinfekci klimatizace a doplnění chladivem.


Nabízíme vám odborné plnění a čištění na nejnovějších zařízeních. Výměna a servis klimatizace není finančně ani časově náročný, nebojte se k nám přijet - automobil vám za chvíli vrátíme v perfektní kondici. Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat. Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok.


V mimo sezónním období montujeme klimatizace do 2-týdnů. Aktuální situaci sdělíme na vyžádání. Z důvodu kvalitního provedení všech prací (vrtání, svařování, doplnění chladiva, vakuování systému) provádí realizaci výhradně naši odborní pracovníci.


Doba montáže jedné klimatizace trvá – hodin. Během naší leté praxe jsme realizovali stovky zakázek, počínaje byty a rodinnými domy, až po velké průmyslové aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky