pátek 1. dubna 2016

Tepelné čerpadlo vzduch

Díky tomu, že tento typ zařízení nevyžaduje jakékoliv zásahy do půdy či okolí nemovitosti, nejste v podstatě vůbec limitováni jeho použitím. Díky moderním invertním technologiím jsou všechny klimatizace, které jsou na trhu dostupné zároveň i tepelná čerpadla vzduch vzduch. To znamená, že čerpadlo bere teplo ze vzduchu pomocí venkovní jednotky a vnitřní jednotka ohřívá vzduch v místnosti. Jednotka je schopna místnost vytopit velmi rychle a díky funkci.


Zdrojem tepla je venkovní vzduch.

Tepelná čerpadla vzduch -voda. Provoz je možný i bez realizace vrtů či plošných kolektorů. Ako si vybrať tepelné čerpadlo.


Vyberte si zo širokej ponuky vysokokvalitných japonských tepelných čerpadiel Panasonic Aquarea. Pri výbere je dôležitý optimálny výkon pre vašu domácnosť. Poradíme vám s výberom. Nevíte, jak vybrat to správné tepelné čerpadlo ?

Zajímá Vás, jak nenaletět firmám s nekvalitním zbožím? Rady odborníků a poradna. Jaké tepelné čerpadlo vybrat? Interaktivní průvodce IVT vám poradí.


Jeho cena se vždy bude odvíjet především od ceny vlastní jednotky. Pokud ale vyberete dobře, koupě se vyplatí. V našich zeměpisných podmínkách nelze tedy spoléhat na vytápění teplným čerpadlem typu vzduch - vzduch celoročně, ale pokryje řádově až roku.


Nová řada alpha innotec V-LINE využívá invertorovou technologii a je speciálně navržená pro vysoce účinné a ekologické vytápění novostaveb i starších rodinných domů s tepelnou. Navštivte nás na některém z veletrhů na téma bydlení a vytápění nebo nás jen kontaktujte a rádi za vámi nezávazně kamkoli přijedeme, posoudíme současný stav topné soustavy, spočítáme tepelné ztráty objektu (při uzavření smlouvy zdarma). Vyslechneme si vaše přání a navrhneme řešení, které vám bude vyhovovat. Vzduch je coby zdroj tepla všude k dispozici a lze jej kdykoli využívat, aniž bychom na to potřebovali jakékoli povolení.


Díky inteligentní technologii tepelných čerpadel Dimplex dochází k dokonalému. Tímto způsobem je možné vytápět celý dům nebo pouze jen jednu místnost, ze které se teplo přirozeně rozprostírá i do místností dalších, záleží na typu a výkonu použitého čerpadla. Veškeré informace o prodeji, montáži, servisu na MojeČerpadlo.


Okrem tepla v dome vám tepelné čerpadlo vzduch -voda zohreje aj vodu na kúpanie, umývanie riadu atď. A aby ste mali istotu, že teplá voda ostane aj na toho posledného v sprche, je potrebné vybrať správny bojler.

Ten môže byť súčasťou tepelného čerpadla, alebo jeho doplnkom. Pre 2-osoby stačí bojler s objemom 2l. Master TherEasyMaster 75Z, výkon 3kW. Odtud se topná voda přes rozdělovač topných okruhů dělí do podlahového topení a vytápění vzduchotechniky.


Třetí okruh řeší ohřev užitkové vody. Kromě tepla v domě vám tepelné čerpadlo vzduch –voda ohřeje i vodu na koupání, mytí nádobí atd. Abyste měli jistotu, že teplá voda zbyde i na toho posledního ve sprše, je potřeba vybrat správný bojlers.


Ten může být součástí tepelného čerpadla, nebo jeho doplňkem. Pro 2–osoby stačí bojler o objemu 2l. Prevádzka je možná aj bez realizácie vrtov či plošných kolektorov.


Pre potreby špičiek pri veľmi nízkych teplotách je však potreba doplnkového zdroja. Uvažujete o tepelném čerpadle vzduch -voda? Využijte naše zkušenosti s vytápěním rodinných a bytových domů.


Tým našich odborníků je připraven Vám zpracovat návrh a vše zrealizovat. Více o tepelném čerpadle. Chcete topit i chladit váš dům ? Nízke vonkajšie teploty kladú na tepelné čerpadlo typu vzduch -voda vysoké nároky, kvalitné tepelné čerpadlo je ale pre prevádzku v mrazivých dňoch konštruované a riadne otestované, a to ako v skúšobných laboratóriách, tak aj v reálnej prevádzke. Na druhú stranu vysoké teploty vonkajšieho vzduchu počas jari, leta a. Vyberte si tepelné čerpadlo NIBE do staršího, pasivního i moderního domu, pro váš bazén a pohodlí.


Tyto systémy jsou většinou konstruovány především jako klimatizace, která ale v zimě může pracovat obráceně, tedy jako tepelné čerpadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky