úterý 12. dubna 2016

Lomanco turbíny

Odvětrání střešních plášťů, skladových a výrobních hal a dalších nebytových prostor bez nutnosti údržby a spotřeby elektrické energie. Tím, že se kloub může nastavit přesně na potřebný úhel (spád střechy), zajišťuje, aby rotační hlavice byla vždy vodorovně. Především plechové střechy trpí na kondenzaci. The Big Whirly turbine moves more air than the 12.


Ventilačná turbína LOMANCO TIB 12c samostatná farebná hliníková rotačná hlavica s priemerom 3mm.

Ventilačné turbíny LOMANCO kvalitne odvetrajú podstrešný, skladovací, výrobný, pivničný priestor ako aj iné priestory. Engelsk selskab fra kr. Danskejet firma med års erfaring.


Pracuje na principu proudění vzduchu, rozdílu vnitřní a venkovní teploty a přirozeného tahu. Turbíny LOMANCO jsou vyráběny ze speciálních hliníkových profilů a na rozdíl od špatně okopírovaných turbín z východu mají opravdu celou konstrukci hliníkovou, nepodléhající stárnutí. Navíc i tloušťka lopatek turbíny je větší a má zásadní vliv na stabilitu systému a odolnost proti přírodním vlivům.


Příslušenství k větracím systémůPříslušenství - přímo od výrobce Disponujeme kompletně vybavenou klempířskou dílnou a jsme schopni zrealizovat široký rozsah prací dle přání klienta Sl.

Na reguláciu sa používajú uzatvárateľné mriežky na výstupoch z bytu. Od té doby urazily turbíny velmi dlouhou cestu a dnes je na trhu mnoho jejich různých typů a značek. Rozdvojky – pro některé případy je nutné použít na vyústění vzduchotechniky dvě turbíny na jeden vývod. Tento případ se nejčastěji vyskytuje tam, kde jsou v jedné sběrné komoře umístěny dvě ventilační šachty nebo tam. Lomanco a malé axiálne ventilátory.


Ventilační turbíny LOMANCO pocházejí od renomované americké společnosti LOMANCO inc. Jacksonville v Arkansasu. Jejich historie výroby sahá až do let 20. Tyto turbíny se v současné době rozšířiliy do celého světa a to především díky naprosté spolehlivosti a dlouhodobé udržitelnosti kvality. Nahradí stávajúce elektrické ventilátory - vysoké úspory zabezpečia nízke obstarávacie náklady a nulové prevádzkové náklady (odpadá elektroinštalácia, poruchy a opravy, revízie ap.).


Nahradí stávající elektrické ventilátory - vysoké úspory zabezpečí nízké pořizovací náklady a nulové provozní náklady (odpadá elektroinstalace, poruchy a opravy, revize ap.). Výrazně šetří elektrickou energii, díky využití přírodního zdroje - větru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na svete ich pracujú stovky miliónov.


Střešní turbíny zajišťují trvalý vzdušný oplach střešního pláště.

Odvádí zcela automaticky nežádoucí vlhkost, čímž významně prodlužují životnost pláště a tím i celé střechy. Výpočet materiálu pro plochou střechu Spočítat materiál. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. CSR Edmonds společnost, která vynalezla ventilační turbínu.


Je tomu více jak osumdesát roků, co si ji nechal Neville Edmonds zapatentovat. Uvedené ceny jsou bez DPH. Připomeňme si tedy alespoň ty základní a zásadní podmínky, proč a kam se turbíny umisťují a proč se s nimi nahrazují původní hlučné a velmi často nefunkční centrální. Prodáváme a montujeme turbinové ventilační hlavice.


Samostatná hliníková bezbarvá rotační hlavice pro potrubí o průměru 2mm. K turbíně je možné dokoupit plochou hliníkovou základnu IB 8. Výborně se hodí k odvětrání rozlehlých ploch průmyslových střech a šachet panelových domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky