pátek 30. června 2017

Wilo wj 301 x em

Dokáže čerpat vodu z hloubky až 8m. Samonasávací čerpadlo Wilo JET WJ 3X EM. Více než let s Vámi! Mají širokou škálu využití při zásobování domácnosti, chaty, chalupy nebo zahrady vodou, přečerpávání a odčerpávání vody, zavlažování a provoz postřikovacích systému nebo při nouzovém odčerpávání. Насос для водо-снабжения напор макс.


Вт Насосы для водоснабжения - Центробежные насосы - Самовсасывающие насосы - Wilo Jet WJ.

Cerpadlo wilo jet bwj 301x em domace - popis. Použity jsou materiály s vyšší teplotní odolností a čidlo teploty v hydraulické části. Součástí dodávky je napájecí k. Vše v jednofázovém provedení 2V.


V motoru je již zabudována ochrana proti jeho přetížení. Není potřeba motorový jistič. Wilo - WJ - X Self-priming single stage jet pump for water supply, irrigation and rainwater re-use applications.


Majú širokú škálu využitia pri zásobovaní domácnosti, chát, chalupy alebo záhrady vodou, prečerpávaní a odčerpávaní vody, zavlažovaní pri postrekovacích systémoch alebo aj pri núdzovom odčerpávaní pri zaplavení. Schopnost čerpat vodu z hloubky až metrů.

Jednofázové provedení 2V. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. This process may take some time to complete.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Wilo WJ 2σε καταστήματα στο Skroutz. WJ 3X EM , je opatřeno tepelným čidlem proti běhu na sucho ! Plnění, vypouštění, přečerpávání, zalévání a zavlažování. Přenosné domácí čerpadlo WILO WJ 3EM. Starší čerpadlo plně funkční bylo málo používané.


Hodí se proto pro přenosné využití v oblasti zahrádkaření a jiných koníčků. Viac ako rokov s Vami! Водна помпа Wilo -Jet WJ 2X EM Немска, центробежна, едностъпална, JET-помпа, без дръжка. Самозасмукваща, корозионно устойчева помпа,.


Zariadenie je doplnené držiako. Možnost nastavení tlaku. Nabízíme prodej: čerpadel, domácích vodáren, ručních pump, zahradních hadic, náhradních dílů k čerpadlum i vodárnám v rámci maloobchodu i velkoobchodu.

Plus: Čerpadlo je vybaveno speciálními materiály a snímači chránícími před provozem bez vody. Díky jednoduché instalaci a uveden. Celonerezová příruba tlakové nádoby a. Siurblys su hidroforu Wilo -HWJ 203- X EM 50L, Hidroforas 50L, Gylis 7m, Galia 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky