středa 28. června 2017

Kompresor klimatizace opel astra g

Prosím o radu Nejde napustit klima protože na kompresoru je vadný pojistný ventil přes který uniká chladivo. Nikde ten ventil nemohu sehnat a tak budu rád pokud někdo dokáže alespoň poradit pokud se stím již setkal. Nespíná kompresor klimatizace.


Opel Astra H - How to recharge Astra H AC system - part - Duration:. Funkce kompresoru spočívá v nasání plynného chladícího prostředku, který stlačuje.

Pokud je tento díl poškozen, vaše jízda se stává nepříjemnou, proto je potřebné tento díl co nejdřív vyměnit, abyste si jízdu opět užili. Pohodlný a příjemný výlet si dnes už jen stěží umíme představit bez klimatizace. Prosim o radu ohladom Klimatizace.


Meral som napatie na konektore ktory je na kompresoru ale nenameral som nic. Nejdřív se podívej jestli Ti vůbec spíná kompresor ,na řemenici kompresoru vlevo je unašeč a když zapneš klima musí se také točit. Když ne tak rozpoj zásuvku na kompresoru a změř jestli tam máš.


Nevím jestli je špatný kompresor (cívka) a nebo únik chladiva. Kompresor sa podla mna ani nespusti.

Dá se kompresor nějak přezkoušet nebo přeměřit? Párkrát se mi stalo, že pod gumovým koberečkem u řidiče bylo mokro a kobereček zes. Konstruktéři se snažili vyvarovat chyb z předchozí generace vozu, především problémům s dieselovými motory a závadami elektroniky. To se postupným procesem podařilo. Inzerát OPEL ASTRA G - kompresor klimatizace v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od LUKAS.


Popis: Prodáme na OPEL ASTRA G r. Myslel som že to pôjde bez demontáže predného nárazníka ale nejde. Poraďte:začal mi docela nepříjemně hučet(vrzat) kompres. Zdravím všechny Opláky. Podotýkám,že se takto chová pouze když je klima aktivovaná. Intenzita zvuku se zvyšuje s otáčkami motoru.


Přitom klima chladí bez známek ochabnutí. Jen tak na okraj,měnil jsem řemen a ten se mi jeví dostatečně napnutý. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Výprodej Opel – Originální díly. Skladem, odešleme ve čtvrtek 16.

Vyberte typ náhradního dílu podle vlastností nebo obrázku: elektromagnetická spojka, kompresor klimatizace OPEL ASTRA G kombi (T98) 1. Nový výchozí a hlavní web pro všechny fandy značky je OPEL -FORUM. Toto forum bylo uzavřeno. Je možné pouze prohlížení.


Na stránke Autodielyonline24. Je to někde v kabině vozidla, patrně blízko výparníku klimy, nebo v motorovém prostoru. Uvítám i bližší informace, třeba jak se k ventilu elegantně dostanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky