pondělí 26. června 2017

Tlakoměr cena

Tlakoměr cena

Vybírejte si Měřiče krevního tlaku podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Používáte tlakoměr denně? Pak byste měli vzít v úvahu i doplňující funkce, které vám mohou měření usnadnit. Některé přístroje využívají dvě metody měření: poslechovou a oscilometrickou.


Tlakoměr cena

Změřením krevního tlaku poskytne pulsoměr cenné údaje pro prevenci i standardní léčbu hypertenze. Využijí jej všichni, kteří se léčí s vyšším tlakem, protože díky pravidelnému měření mají svou nemoc více pod kontrolou. Při výběru pažního tlakoměru je vhodné znát obvod paže a podle toho volit vhodný obvod manžety. Tlakoměry existují pažní a zápěstní.


Většina moderních tlakoměrů kromě. Tonometr je odborný název pro tlakoměr , přístroj, se kterým se měří krevní tlak. Krevní tlak vám při pravidelné prohlídce měří praktický lékař, ale pokud máte tlak nízký, vysoký, nebo kolísavý, může vám lékař doporučit pořízení vlastního tlakoměru pro domácí měření. V současném produktovém portfoliu máte určitě na výběr. K dostání jsou kvalitní značky jako Omron, Hartmann, Beuer a Medisana.


Při nákupu tlakoměru či tonometru nezapomínejte řešit. Pokud sháníte tlakoměr na zápěstí za co nejnižší cenu, který vám poměrně spolehlivě změří tlak a je vhodný pro orientační či nárazové měření, určitě se nebojte zvolit tlakoměr krve od firmy Sencor. Jedná se o přístroj s jednoduchým ovládáním, které usnadňuje velký a přehledný LCD displej. Základní model ověřeného výrobce Omron, tlakoměr Omron M je jedním z nejprodávanějších modelů.


Jde o plnoautomatický digitální tlakoměr na rameno s přehledným displejem a velmi jednoduchým ovládáním. Jeho ovládání zvládnou i senioři. Sledujte délku manžety, která je jiná u tlakoměrů na paži a tlakoměrů na zápěstí. Stačí se držet jen těchto kroků a tlakoměr vám řekne, jak na tom aktuálně jste. Pro přesné výsledky provádějte měření vždy ve stejnou dobu.


Tlakoměr cena

Nekupujte zajíce v pytli a vsaďte na kvalitní a ověřené značky. Zejména pokud máte zdravotní problémy, které vyžadují pravidelné měření tlaku, neměli byste výběr kvalitního tlakoměru podcenit. Podle čeho se ale rozhodovat? Zvolit mechanický, digitální, nebo poloautomatický tlakoměr ? A co ještě vzít v potaz? Je to místo, kde se dá snáze měřit a umístit tlakoměr správným způsobem, než zápěstí.


Další věcí však je, že jsou o něco málo dražší. Cena se pohybuje zhruba od tisíce do tří tisíc korun, navíc jsou rozměrnější a nejsou tolik mobilní. Malý a lehký tlakoměr pro každodenní použití – měří tlak i tep, detekuje arytmii a zobrazuje tlak pomocí barevné stupnice WHO.


Tlakoměr cena

Cenově dostupným tonometrem s dobrým poměrem cena a výkon je Beurer BC 32. Za pár stokorun získáte rychlý a snadno ovladatelný digitální tlakoměr. Naměřené hodnoty si můžete uložit do vnitřní paměti přístroje. Konkrétně uloží až 2× pamětí, tudíž se přístroj hodí i pro osoby v jedné domácnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LÉKAŘSKÝ DIGITÁLNÍ TLAKOMĚR CA - MI.


Lékařský digitální tlakoměr CA-MI s přehledným displejem a univerzální manžetou pro běžné měření krevního tlaku a srdečního tepu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky