čtvrtek 15. června 2017

Oboustranna krbova vlozka

Oboustranné krbové vložky s výměníkem jsou používané v případě, kdy má uživatel možnost krbovou vložku obsluhovat z chodby nebo technické místnosti – krbová vložka má prosklenou přední část a zadní část může být prosklená nebo plná. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Krbové vložky a jejich výhody a základní informace. Hlavní funkční částí celého krbu jsou krbové vložk y.

Pokud kladete důraz na životnost krbu, je lépe zvolit krbovou vložku, kterou obezdíte a tím jí zajistíte lepší podmínky pro uchování v dobrém stavu, než jaké by měla v případě, že bude součástí samostatně stojících krbových kamen. Oheň lidstvo provází od nepaměti. Naštěstí už nemusíme žít v jeskyních, ale své rodinné štěstí budujeme v útulných a teploučkých obydlích.


Díky krbové vložce si můžete užívat požitek z tepla na těle i na duši. Krby se zadním přikládáním. Výhody krbů se zadním přikládáním jsou nabíledni.


Zatímco v obývacím pokoji si můžete vychutnávat ničím nerušenou atmosféru hořícího ohně třeba ve společnosti oblíbené knihy, technická místnost pohodlně uschová dvířka krbové vložky, přes které se přikládá.

Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Nebo hledáte jen funkční doplněk, který zhodnotí a zatraktivní vaše obydlí?


Milujete pohled do ohně nebo přirozené teplo, proudící z pevných paliv? Ideální řešení nabízí krbové vložky. Zazdívají se od stěny a zabírají minimum m. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není.


Vysočina, Praha a okolí. Velmi často se zákazníci ptají, zda existují teplovodní krbové vložky se zadním přikládáním. Co je k tomu technickému řešení vede nejvíce?


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vybírejte si Krbová kamna podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Detailní popis produktu Krbová vložka Mijava Max se šamotovým obkladem topeniště.


Oboustranná plynová krbová vložka B-FIRE 1od belgického výrobce Stûv, respektive jeho nizozemské dceřiné společnosti TULP firemakers, potěší každého, kdo rád relaxuje u plápolajícho ohně, ale zároveň nechce mít starosti s přikládáním.

Našli jste někde lepší cenu? Vám zašleme individuální nabídku s nižší cenou, která je v našich možnostech. Vítejte v e-shopu krbů kamen a krbových vložek společnosti KRBEX s. Najdete zde bohatý sortiment krbů, krbových vložek, krbových kamen, peletových kamen a příslušenství. V katalogu nemáme podrobnější informace o Krbova vlozka CHOPOK oboustranna. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Zatoužili jste po ekonomickém, ekologickém a originálním způsobu vytápění? My pro vás máme řešení. Oproti otevřenému ohni jsou krbové vložky bez výměníku účinnější ve spalování, mají menší spotřebu dřeva a vynikají mnohem nižší prašností.


Navíc, pokud si přejete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky