pátek 2. června 2017

Termostat podlahového vytápění

Standardní vlastnostní programovatelných termostatů je možnost nastaveni druhé útlumové teploty. Cílem při vytápění je pokrytí plné tepelné ztráty místnosti buď jen pomocí podlahového vytápění , a nebo v kombinaci např. Přitom zdroj tepla dodává odpovídající nižší množství tepla. Při úplném vypnutí zdroje tepla, podlaha vykuřují ~ dále svou velkou akumulační hmotou.


Pokojový Wifi internetový termostat s barevným dotekovým displejem pro ovládání topné soustavy nebo topných těles. Přehledné a intuitivní ovládání s možností ovládání přes mobilní telefon s Android nebo iOS. Prostorový termostat pro regulaci podlahového topení Pro regulaci vzduchu v jednotlivých místnostech. Maximální počet ovládaných servopohonů je 6. Rozměry Připojovací kabely NYM případně 4x mm. Vlastnosti podlahového termostatu PT712: PT7je digitální termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění (topné kabely, rohože, fólie).


ELEKTROBOCK PH-BP7-V Bezdrátový vysílač pro podlah. Malý, elegantní termostat pro systémy podlahového vytápění. Termostaty pro automatickou regulaci podlahového vytápění.


Termostat podlahového vytápění

V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení. Otázka na umístění teplotního čidla pro termostat podlahového vytápění. Chtěl bych použít termostat Unica, který má čidlo umístěné v podlaze. Někdo ale doporučuje termostat s čidlem přímo v termostatu.


Elektrické podlahové vytápění - kam umístit čidlo teploty? Podsvícený, přehledný displej. Umožňuje nastavit až teplotní úseky pro každý den zvlášť. U doplňkového vytápění je potřeba regulovat teplotu podlahy aby byla pro vás příjemná.


Pokud máte topení jako hlavní zdroj tepla, je možné použít i termostat bez podlahového čidla, ale regulovaná teplota bude více kolísat. Já bych, ale takové řešení nedoporučoval. Inteligentní termostat PT713-EI je vybaven prostorovým a podlahovým čidlem, který je navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění jako jsou topné fólie HEAT DECOR. Ideálnímu průběhu teplot vzduchu se nejvíce blíží podlahové vytápění , a to jak ve vertikálním, tak horizontálním směru. Ideálního průběhu teplot u podlahového vytápění je dosaženo jak u teplovodního, tak u elektrického podlahového vytápění.


Stanovíte si týdenní rozvrh, až teplot během dne. Ovládat jej můžete třeba z druhé. Po instalaci elektrického podlahového vytápění už bude vaší jedinou starostí to, jaké nastavit v jednotlivých místnostech teploty. Dlouhá životnost Získáte spolehlivé vytápění s velmi dlouhou životností, o které se nemusíte starat. Kromě toho je také radost se na termostat podívat, a to pro jeho elegantní design.


Při výběru elektrického podlahového vytápění z DEVI můžete mít systém, který odpovídá směrnicím EKO. Patří sem regulátory pro běžné prostředí – tedy pro rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, apod. Regulátor ( termostat ) bývá obvykle umístěn přímo v interiéru vytápěné místnosti a na základě sledovaných parametrů (teplota vzduchu v místnosti, teplota podlahy) ovládá připojené vytápění.


Aby nedošlo k poškození termostatu by mělo být ponecháno v přepravním boxu, dokud přímou montáž. Je nutné, aby se zabránilo mechanickému účinek na displeji. Podlahové vytápění je kompatibilní s téměř všemi podlahovými povrchy a typy místností.


Izolace podlahy zabraňuje úniku tepelné energie směrem dolů, což významně snižuje množství tepla absorbovaného podkladem. Pokud termostat použijete pro podlahové vytápění , systém zapne topný systém k dosažení požadované teploty a současně zamezí přehřátí a poškození podlahy. Při použití termostatu v topných elektrických ohřívačích se používá pouze vestavěný snímač teploty vzduchu. Otočné nastavení požadované teploty. Vstup pro časově řízené snížení teploty.


Chrání zdraví, rovnoměrně prohřívá místnost a dokáže snížit provozní náklady na vytápění až o. Funkce posuvného přepínače: 1. Digitální programovatelný termostat české výroby, záloha času tvořena superkapacitorem (na rozdíl od baterie dlouhá životnost). Přepínatelný režim jen podlaha, jen prostor, kombinovaný režim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky