pátek 23. června 2017

Porodnicke vlozky dm

Více informací Podmínky doručení. Platí pro nákupy zákazníků zaregistrovaných a současně přihlášených v online shopu dm. Porodnické vložky #128138; Pilulka. Máte již sbalenou tašku do porodnice? Pak jste jistě nezapomněli ani na porodnické vložky, které vám zajistí komfort a bezpečí, co se intimní péče týká.


Porodnicke vlozky dm

SAMU vložky pôrodnícke ks Zľava Zdravotnícka pomôcka špeciálne určená pre ženy v období po pôrode. Poporodní vložky patří mezi základní výbavu maminek do porodnice. Jejich vzhled a množství se postupem šestinedělí mění. První dny je jejich množství zvýšené, proto jsou potřeba velmi savé a přitom prodyšné poporodní vložky. Dobré fixační kalhotky jsou TENA Fix.


S těmi z DM nemám dobré zkušenosti. Vložky jsem měla kupované v lékárně v odd. Ty by asi na první silné krvácení nestačily. Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.


Porodnicke vlozky dm

Viac informácií Podmienky doručenia. V naší nabídce najdete také poporodní vložky. Nabízíme praktické balíčky do porodnice, které obsahují jak prsní a poporodní vložky tak fixační kalhotky MoliPants, které jsou rozděleny podle velikosti na střední a velké. Prsni vlozky jsem, priznam se, nepouzivala temer vubec, nejak nebylo proc (a to kojim porad a 10mesicu), nejaka ta kapicka na triku me nikdy nerozhodila (doma samozrejme), ven jsem proste nejaky koupila a pouzila, nejak jsem neresila, jaky to jsou #128578;. PROVOZOVATEL VMD drogerie - Ing.


Samu z drogerie, tam právě měli jen velikost Mini. Používala jsem porodnické vložky od fide, prodávají v dm asi za korun. A protože jsem krvácela skoro až do konce šestinedělí, tak jsem nechtěla kupovat nic drahého. Byla jsem spokojená naprosto, s dalším miminkem nebudu kupovat jiné. Vážení zákazníci, na základě vládního doporučení jsou kvůli situaci s šířením COVID-omezené platby v hotovosti.


Proto jsme na našem eshopu zdravicobavi. Zajišťují tedy optimální přísun vzduchu k pokožce a tím snižují riziko vzniku infekce. Po pôrode sa u žien objavuje popôrodné krvácanie, ktorým sa telo očisťuje. Prvé dni je krvácanie trochu silnejšie, a preto je potrebné mať po ruke pôrodnícke, čiže popôrodné vložky, ktoré sú ultrasavé, priedušné a dodajú vám pocit komfortu a sucha. Vlozky do podprsenku jsou super DM Bella.


Stoji par korun a jsou mekke a poddajne. Kalhotky sitove inkontinencni. Navic jsou vhodne i po pripadnem cisari. Pôrodnícke vložky bez fólie so savým jadrom vhodné na hygienu v šestonedelí.


Porodnicke vlozky dm

Balíček obsahuje: 2x fixačné nohavičky MoliPants vel. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky