pátek 16. června 2017

Kotel na dřevo dakon

Kotel na dřevo dakon

Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Kotel je také těsnější, např. Tím je dosaženo již zmiňovaného Ekodesignu. Kotle na kusové dřevo , štěpku a piliny VERNER V1a V2EXTRA - Duration: 2:21. BENEKOV výměna starého kotle Benekov oficiální stránka - Duration:.


Kotel na dřevo dakon

Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Zplynovací kotel na dřevo Dakon NP Pyro má speciální robustní konstrukci, která umožňuje vysokou účinnost spalování a ekologický způsob vytápění. Podívejte se na aktuální cenu kotle DAKON DOR F kW.


Kdy se kotel na dřevo vyplatí. Už vyšší výkon kotlů na kusové dřevo napovídá, že se vyplatí hlavně ve větších objektech a objektech, které mají větší tepelnou ztrátu. V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Kotel na dřevo dakon

Kotle na tuhá paliva představují stále jeden z nejlevnějších způsobů topení. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční přikládání. Chcete mít jistotu správného fungování Vašeho kotle , aniž byste se o něj museli starat?


Naše služba Servis vyřídí vše za Vás! Díky službě Servis získáte dokonalý přehled o Vašem kotli – všechny doklady na jednom místě, informace o záruční době, přehled servisních prohlídek. To zvládá s vysokou účinností a také ekologicky - patří do 5. Jeho maximální výkon je kW. Zásobník je umístěný na libovolné straně kotle a pojme až 1dmpaliva.


Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon , ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami.


Kotle na pevná paliva Viessmann se vyznačují vysokým stupněm. Odhořívací způsob spalování. Kotle DAKON na tuhá paliva, CENTRUM VYTÁPĚNÍ. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Myslete na to, že kotel budete používat mnoho let, proto ho vybírejte skutečně s rozvahou.


Vložené investice do vysoce úsporných a ekonomických kotlů se vám díky ušetřené energii jistě vrátí zpět. První otázka, na kterou si před výběrem kotle musíte odpovědět je, jakým typem paliva vlastně chcete topit. Máte starý spolehlivý kotel Dakon DOR? Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně přikládaného kotle bez jakékoli elektroniky?


Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v n.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky