úterý 27. června 2017

Kotel na brikety

Kotel na brikety

Zplynovací kotle na černé uhlí a hnědouhelné brikety - KOMBI - s odtah. Kotel AC25S - KOMBI splňuje požadavky na EKODESIGN, ale není podporován v programu KOTLÍKOVÉ DOTACE! Výbava pro zapojení kotle a jiné. Druhým, velmi rozšířeným, je kotel na dřevo, ve kterém lze spalovat různé druhy dřevin z našich lesů. Zde se dále nabízí kromě samotného dřeva další dvě alternativy, a to varianta na dřevěné brikety , nebo kotel na pelety, tedy v podstatě na odpadový dřevěný materiál.


Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Kotle na tuhá paliva se dělí do čtyř typů podle technologie, na které jsou postavené. Dvě z těchto technologií se dnes považují za zastaralé.


Jedná se o kotle prohořívací a odhořívací. Druhá ze zmiňovaných technologií se ale stále používá. Pokud chcete do své nemovitosti pořídit kotel moderní, poohlédněte se po zplyňovacím nebo automatickém zařízení. Zplyňovací kotel na dřevo a brikety.


Kotel na brikety

Palivem mohou být polena nebo dřevěné brikety , některé kotle spalují i dřevní štěpku. Kotle na dřevo, kotle na pelety a inovativní hořáky na pelety. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit.


Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Kotel není určen pro spalování hnědého a černého uhlí, pilin a drobného dřevního odpadu. Kotle svou mohutnou násypkou umožňují vkládání celých balíků briket a velkých dřevěných špalků. Kombinované zplynovací kotle na dřevěné brikety a dřevo DC24RS a DC30RS.


Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida. Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel. Kotly na brikety sú v podstate klasické kotly na biomasu, resp. V kotloch tohoto typu sa takmer vždy sá spaľovať ako drevo, tak aj peley a brikety , vďaka čomu získavajú istú mieru univerzálnosti.


Samotné brikety sú často produktom drevospracujúceho priemyslu. Kotle na pevná paliva Viessmann se vyznačují vysokým stupněm. Kotel na tuhá paliva Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Teplovodní kotel na brikety z papíru, dřevěného odpadu, slámy, sena a dalších materiálů.


Konstrukce kotle s velkým zásobníkem paliva, čímž je dosaženo velké doby vyhořívání. Kotel je vybaven řídící jednotkou, která ovládá chod ventilátoru v závislosti na požadované teplotě topné vody. Certifikovaná regulovatelnost výkonu 50–1 umožňuje instalaci menší akumulační nádrže. Dřevěné brikety je možno použít prakticky ve všech druzích topidel, hodí se pro kotle na dřevo i uhlí, otevřené krby a krbové vložky, v neposlední řadě pak pro kachlová kamna.


Výrobky společnosti Jaroslav Cankař a syn – ATMOS si za dobu své existence na trhu vybudovaly nejen pevné místo mezi zákazníky, ale také se pravidelně dostávají mezi oceněné exponáty na mnoha veletrzích a výstavách. Bezkonkurenčně nejvyšší výhřevnosti pak dosáhnete, když spalujete dřevěné brikety v kotli na dřevoplyn. Tento jev je způsobem velmi. Pokud zrovna nyní zvažujete, zda do kotle nebo kamen na dřevěné brikety investovat, měli byste se zajímat o dvě klíčové roviny: o cenu dřevěných pelet a jejich kvalitu.


Dřevěné brikety jsou podle nich univerzální, ekologické, ekonomické, můžete s nimi topit kdekoli a kdykoli si zamanete. Nejméně náročné jsou automatické kotle na tuhá paliva. Při výběru si dále dejte pozor na to, zda kotel patří do odpovídající emisní třídy. Brikety jsou normované a dají se na jedné straně automaticky dopravit ke spalinové komoře a nadruhé straně přesně dávkovat. Tak se vždy vytváří pouze potřebné množství tepla.


Nejčastěji zákazníci kupují kotle na tuhá paliva. S vysokým obsahem energie paliva a inovativní topné. Zima i topná sezona jsou v plném proudu, a tak je čas podívat se na zkušenosti českých domácností, které se letos rozhodly spolehnout se na kotel na dřevěné pelety.


Pelety se drží cenově dlouhodobě níže než plyn a elektřina, a proto se koupě nového kotle vyplatí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky