úterý 27. června 2017

Chladící smyčka dakon

Chladící smyčka dakon

Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely. Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Chladící smyčka DAKON.


U výrobků DAKON se tato změna týká kotlů řady DOR, FB a KP PYRO. Mohlo by vás také zajímat. Zapojení ventilu je nutno provést přesně podle níže uvedeného obrázku. Smyčka je na vstupu i výstupu osazena vnějším závitem G1.


Během vytápění v kotlích na pevná paliva může dojít při poruše nebo chybné obsluze k přetopení kotle a následně k poškození otopného systému. Aby k tomu nedocházelo, začali všich. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Příslušenství pro kotle na tuhá paliva, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky s výměníkem, které používají jako bezpečností zařízení proti přetopení dochalzovací smyčku.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Kombinovaný kotel na tuhá paliva Dakon DOR 4F je konstruován pro provoz na hnědé uhlí. Na trh je dodáván ve výkonnostních stupních, a to 1 a kW. Zaujme také jeho ekologičnost. Splňuje limity třídy podle normy ČSN EN303- ale dokáže splňovat podmínky i takzvaného Ekodesignu.


Chladící smyčka dakon

Zajišťuje topný okruh proti přehřátí v případě výpadku elektrického proudu, kdy se zastaví oběhové čerpadlo a došlo by k přehřátí výměníku. Díky ní nebude nikdy překročena teplota vody v kotli 1°C. Prozatím není vše hotové, jedná se o první den montáže kotle. Následovat bude dopojení kotle, radiátoru a finální úpravy kotelny. Značka Dakon patří mezi přední výrobce kotlů na tuhá paliva, které se na Krnovsku vyrábí již více než let.


Všechny výrobky značky Dakon jsou vysoce účinné s dlouhou životností a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. Dochlazovací smyčka funguje tak, že v kotli nebo těsně za ním je instalována nějaká spirálová trubice, která prochází horkou vodou na výstupu z kotle. Tato trubice se na jedné straně připojí k vodovodu a na druhé straně se vyvede do odpadu. Ale ještě mezi hadici z vodovodu a kotel se připojí termostatický ventil s. Uvedená slova se kromě čárky nad „i“ liší také svým významem. Slovo chladicí (podobně jako slova řídicí, hasicí, měřicí, čisticí atd.) je přídavné jméno účelové – označuje tedy účel, k němuž nějaká věc či jev slouží.


FB chladící smyčka S- Dakon. VETIM e-shop - chytré řešení pro vodu plyn a topení! Prodám kotel Dakon DOR FMax s výkonem 27kW používaný sezóny ve výborném stavu. Možnost topení uhlím a dřevem. Funkční regulátor tahu, možnost připojení chladící smyčky.


V některých kotlech je již chladící smyčka od výrobce instalována v jiných je nutne ji dodatečně instalovat. Kompletní chladící smyčka Dakon Ventil dochlazovací jednocestný JBV. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.


Chladící smyčka dakon

Zejména pro případy, kdy dojde k výpadku elektrického proudu a oběhové čerpadlo přestane odvádět z výměníku horkou vodu. Možné použití je jen pro kotle do článků!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky