pátek 23. června 2017

Jaký ventilátor do bytu

Další alternativou jsou stolní ventilátory do bytu , se kterými můžete manipulovat a cíleně tak měnit pole jejich působnosti. Výběr ventilátoru do bytu by se měl odvíjet také podle velikosti místnosti. Většinou platí, čím větší místnost, tím větší ventilátor (přesněji řečeno větší průměr lopatek).


Zjistěte si objem místnosti, do níž má být ventilátor umístěn (vynásobením délky, šířky a výšky místnosti). Následně zjištěný objem vynásobte požadovaným počtem výměn vzduchu, čímž zjistíte, jaký výkon by měl daný ventilátor mít. Tento parametr se liší především podle toho, jaký model výrobku zakoupíte.

Velikosti větráků se pohybují od centimetrů do 1a více centimetrů. Pokud zvolíte stolní ventilátor , počítejte s průměrem kolem – centimetrů. Stojanové ventilátory mají větší průměr, cca – centimetrů.


Prosím o radu,vybrala jsem si zatím na netu ventilátor do bytu -předpokládám,že zas budou vedra a držím se hesla kdo je připraven,není překvapen. Ale nevím,jestli je nějaký rozdíl,jestli má uvnitř nebo ty lopatky,co je lepší nebo to je jedno? Je to stojanový ventilátor. Rychlosti jsou u všech rozdíl je akorát v těch lopatkách.


Klasický nebo sloupový?

Máte s tím sloupovým nějaké zkušenosti? Sloupový se nám líbí víc, jelikož zabírá méně místa, ale nemám s takovým ventilátorem žádnou zkušenost. Jaký ventilátor do bytu a jaký do kanceláře? Aby vám ventilátor dobře sloužil, vybírejte ho podle velikosti místnosti, kde ho budete používat. Do malého pokoje, na konferenční nebo pracovní stůl či noční stolek bude stačit stolní s vrtulí o průměru centimetrů.


Do většího prostoru je pak vhodnější stojanový. Navíc se sloupový ventilátor pyšní svým velmi moderním designem a úspornou prostorovou variantou. Součástí sloupových ventilátorů nejsou lopatky, ale mřížky umístěné nad sebou, skrze které proudí do místnosti tolik očekávaných chladný vánek.


Nevýhodou je nižší výkon, a proto se hodí spíše do menších. U těchto ventilátorů je použit systém obvodového sání (hluk z potrubí nevyzařuje přímo skrz ventilátor do místnosti, ale narazí na čelní desku, část se odrazí zpět a jen malá část vyzařuje do boku - příznivý vliv na snížení hlučnosti). VENTILÁTOR DO KOUPELNY.


Nahlédnout můžete také do naší poradny, ve které najdete řadu informací o ventilátorech i vzduchotechnice. Kolegové vám tady rádi pomohou osobně a zvládnou vymyslet a vyřešit jakékoli vzduchotechnické výzvy. Ventilátor je pak ideálním pomocníkem, který během chvíle poskytne příjemnou úlevu od letních veder.


Vybrat ten správný není ovšem jednoduché, a proto vám přinášíme rady, jak zvolit ventilátor do bytu. Pořiďte si teplovzdušný ventilátor. Pokud byste si rádi vytopili některou z uzavřených místností bytu , zvolte přímotop s ventilátorem (např. horkovzdušný ventilátor ). Veškerá elektrická energie přiváděná do ventilátoru je přeměňována na teplo v odporových článcích, které je pak ventilátorem vyháněno do.

Není to totiž klasická klimatizace do bytu , ale spíše ochlazovač vzduchu. Toto zařízení funguje jako ventilátor , který fouká vzduch velikou rychlostí takovým způsobem, aby Vás opravdu nejlépe schladil. Rozhoduje také chladící výkon zařízení, který se pohybuje od kW až třeba po 1kW. Pokud také chcete klimatizaci s vytápěním, i to se promítne do výsledné ceny.


Ideálny ventilátor do kúpeľne, kancelárie aj do bytu. Typov ventilátorov je hneď niekoľko. Aby vám slúžil čo najefektívnejšie, vyberajte ho podľa veľkosti miestnosti, kde ho budete používať.


Do seznamu jsem zařadil ty nejoblíbenější psy do bytu. Nenechte se však zmást. Existuje řada dobrých bytových psů, které v našem seznamu nenajdete. Další inspiraci ohledně výběru psa do bytu najdete v další sekci.


Zkusil bych do trubky napojit ventilátor 100mm, bez časování a jakýchkoliv jiných vymožeností nestojí zas nějakou obrovskou sumu a viděl bych nakolik se situace zlepší. Vedení k němu máte natažené, tak by to neměl být až tak velký problém. Také nejsem vzduchotechnik ale zkušenost mi říká, že 100mm je málo i bez. Zdá se mi hodně nevýkonný, resp.


Pokud k němu dám ruku, tak vůbec necítím žádný tah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky