pondělí 5. června 2017

Nunnauuni cena

Krbová kamna z přírodního kamene - mastku, mají výjímečné akumulační vlastnosti(o lepší než šamot) a po dvou hodinách topení dokáží pojmout velké množství tepelné energie, kterou pozvolna a příjemně sálají až hodin. NunnaUuni has won the innovation competition of the White Snow, Clean Air campaign, by combining the clean burning of the Golden Fire method with Mammutti soapstone, thereby reducing the fireplace’s black carbon emissions by over compared to the most commonly used heat storing fireplaces in Finland. Locate your closest dealer and installation service.


Do you need help with the installation? Dovoľte nám navrhnúť mastencovú pec pre Váš dom, byt, alebo chatu a spolu s návrhom pripravíme pre Vás cenovú kalkuláciu. Pece od NunnaUuni vytvárajú teplú a srdečnú atmosféru už viac ako rokov. Prvé pece, ktoré sme vyrobili, sa používajú dodnes. To ukazuje, ako jedinečne sú.


Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Popis obchodu Nunnauuni , e-shop, recenze a hodnocení obchodu Nunnauuni - zboží, ceny, prodej, diskuze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. NUNNAUUNI Cha Akum alternativy - Heureka.


Nová generace krbů Nunnauuni , které uchovávají teplo a vytváří příjemně jemné a trvalé teplo pro moderní nízkoenergetické domy. Během jedné doby ohřevu lze spálit až 10Kg palivového dříví během pouhých dvou hodin. Krb následně vyzařuje teplo po do. Akumulačné pece od NunnaUuni prinášajú do Vašich domovov dlhotrvajúce teplo a srdečnú atmosféru už viac ako rokov. Díky topení v akumulačních krbových kamnech budete v místnosti méně přepalovat a vířit prach.


Některé modely akumulační kamen váží i okolo tun. Koľko stoja mastencové pece NunnaUuni? Podstatná je ale cena za pec ktorá spĺňa požiadavky. Finská akumulační mastková krbová kamna a krby NunnaUuni dokáží po dvou hodinách topení akumulovat teplo až dny.


Mastkové akumulační krby NunnaUuni vás okouzlí nejen nádhernou kresbou přírodního kamene, ale zejména svou úžasnou schopností akumulovat a následně. Nunnauuni má aj ohnisko z mastenca a prívod sekundárneho vzduchu cez rošt po. Každého z nás zajímá spotřeba a tedy cena , kterou za vytápění zaplatíme.


Protože v akumulačních kamnech Nunnauuni stačí topit třeba jen dvě hodiny, aby celých hodin sálaly teplo, snižuje se výrazně spotřeba dřeva. Teplotu v místnosti snadno regulujete tím, jak velký objem dřeva spálíte, i teplotními intervaly. Uvažoval som o svojpomoci, odliať z obyčajného betónu, ohnisko a dymovod vyložiť šamotom. Okolo by sa spravila obsatavba ako okolo krbu, dostať lacné a pekné mramorové. Ziepjakmens tiek iegūts Somijā.


Nunnauuni cena

Cena by bola pár sto eur. Uz Latviju ziepjakmens siltumakumulācijas krāsnis no Somijas eksportē divas pazīstamākās kompānijas- Tulikivi un Nunnauuni. Latviešu ražotājs Termomax arī piedāvā ziepjakmens krāsniņas “Tērvete” un “Tērvete export. Mastková kamna mají vysokou akumulační schopnost a dokáží sálat příjemné teplo až hodin po jejich vyhasnutí. Výkon těchto kamen se pohybuje okolo kW, což znamená že jsou vhodná i do nízkoenergetických a pasivních domů.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Drevo v peciach DEKO horí stálym ohnom, ideálnym na vychutnávanie si atmosféry. Originálny prírodný Mammutti mastenec to zaručuje.


DEKO Due slúži ako rezervný zdroj tepla pre moderný domov a poskytuje spoľahlivú náhradu tepla. Teplo-akumulačná pec – teplo s intímnou atmosférou Všetky pece od NunnaUuni uskladnujú teplo veľmi efektívne. Náš sortiment zahŕna pece, ktoré pracujú ako jediný zdroj tepla v dome, ako aj doplnkový zdroj tepla, ktorý znižuje účet za elektrinu. Neskatoties uz to, ka pastāv stereotips par Ķīnā ražoto preču slikto kvalitāti, Elroy krāsnis gāž šo veco stereotipu, jo ir ļoti augstas kvalitātes, lai gan ražotas nekur citur kā tieši Ķīnā. Moniik, cena vždy závisí od prevedenia a veľkosti pece.


Ceny nie sú na stránke, pretože je to pravidlo firmy TULIKIVI nie naše. Mastencové pece nie sú podvod a fungujú veľmi efektívne, treba sa ohlásiť a prísť nás pozrieť, budeme radi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky