pondělí 26. června 2017

Pudrova sukna

Púdrová krátka tylová tutu sukňa. TUTU sukňa drží krásne tvar. Sukňa je viacvrstvová a nádherne sa točí. V páse je naťahovacia gumička, vďaka čomu sa prispôsobí postave. Oblečenie - Pudrova sukna bazár.


Pudrova sukna

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pohodlná sukňa z elastického semišového materiálu v tubovom strihu, vzadu s elegantným rozporkom. Rozkošná suknička z elastického, pohodlného semišového materiálu v tubovom strihu s elegantým zadným rozporkom.


Na postave je oblečená sukňa vo veľkosti UNI. Kvalitný bavlnený materiál. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie pudrova ackova sukna. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Pudrova sukna

Plisované sukně jsou trendem posledních let. Hledáte midi do práce k halence, květovanou na svatbu nebo levnou ve výprodeji? Na GLAMI pro vás máme kousky ze stovek e-shopů pohodlně na jednom místě. Kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy - ŠATY a SUKNE.


Zvýrazní svoju ženskosť a stav na ne! Jedinečné kúsky, ktoré nesmú chýbať v tvojom šatníku. Robíme všetko preto aby ste boli maximálne spokojný. Sukňa púdrová krásne sedi na postave ženy, ak máš rada tento štýl obliekania a nevadí Ti, obtiahnutý model, tak si pozri našu ponuku. Poštovné za doručenie a vrátenie tovaru, ako aj náklady na balenie, hradí spoločnosť ABOUT YOU.


Pudrova sukna

Pri objednávke s viacerými produktmi môže dôjsť k čiastočnému rozdeleniu na viac zásielok. Veľmi pohodlná sukňa v páse na gumičku. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt paola sukna pudrova.


Potešte svoje malé princezné krásnou tylovou sukničkou. Pod tylom je podšitá elastickou látkou. Tieto sladké sukničky sú veľmi pohodlné a určite vyčaria úsmev každej malej slečne. Deti - Tutu sukna bazár.


Vyberajte z inzerátov. Vyšívaná na folklórnu nôtu hodvábnymi nitkami s motívom farebných kvietkov robených plným stehom cez vliselí. Predám krátku svetlohnedú (pieskovú) semišovú sukňu. Sukňa má zapínanie vzadu na zips, má aj vrecká.


Cena je už aj s poštou. Dvojvrstvová – jedna vrstva je kratšia, druhá dlhšia. Vyrobená z veľmi kvalitného materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky