pátek 23. června 2017

Prodám plynový kotel

Prodám plynový kotel

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Jedná se o provedení do komína určený pro ohřev otopného systému. Měnili jsme ho doma, protože jsme chtěli nový tichý kondenzační kotel. W a umožňuje ohřev jak topné, tak teplé užitkové vody, kotel je odstaven z důvodu celkové rekonstrukce vytápění.


Závěsný, odvod spalin směrem na horu. Je umístěn v suchém prostředí a servisován. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů plynový kotel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Palivové dřevo Topován.


Plynové kotle renomovaných značek za skvělé ceny. Nabízíme stacionární, závěsné plynové kotle, odborné poradenství při jejich výběru a dopravu po celé ČR. Inzerát byl odebran z oblíbených. Teplá voda jde do radiátorů bez problému, ale do sprchového koutu se občas musí kotel vypnout a zapnout, aby tekla teplá voda ve sprše.


Automatické elektronické škrtání. Prodám starý funkční kotel Vailant. Do poslední chvíle fungoval bez problémů a bez závad. Vzhledem ke stáří nemohu dát žádnou záruku krom cca týdne na odzkoušení.


Je schopen bezpečného provozu. Je spolehlivý a ve výborném stavu. Zdarma kouřovod a termostat. Je to novější typ s hořáky na zemní plyn. Možnost využití v samotížném systému nebo s nuceným oběhem.


Prodám plynový kotel

Viadrus Go výkonu 45Kw,r. Důvod prodeje- změna vytápění. Zajímá vás jak vybrat plynový kotel ? Jak rozdělujeme jednotlivé typy plynových kotlů a podle čeho se při výběru řídit. Rozměry D105cm H90cm V90cm. Sice je starší, ale není téměř vůbec používaný, takže jako nový.


Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, 0. W, l, kg Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba.


Součástí kotle je oběhové čerpadlo junkers a expanzní nádoba 8l. Používán pro ohřev vody a vytápění, pro vytápění byl používán minimálně - hlavní použití bylo pro ohřev vody. Dosud zapojen v topném systému, 1 funkčnost bude zájemci předvedena před jeho demontáži. Cena včetně programovatelného pokojového.


Kotel je v perfektním stavu,byl jen jeden rok v provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky