čtvrtek 22. června 2017

Plynový kotel mora 674

Mora kniv knives: Quality from Sweden. Sharply priced and quickly delivered. Historie vzniku výroby domácích spotřebičů v Mariánském Údolí sahá již do období před dvěma stoletími.


Firmu MORA budovali dědové našich otců, naši otcové a dnes historii firmy budujeme my. Společnost prošla ve třech stoletích bouřlivým rozvojem, kdy se ze slévárny a dvou továren v Hlubočkách a Mariánském.

Dům a zahrada - Mora 6bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Návod plynový kotel Mora 67 674.


Plynový průtokový ohřívač vody Mora PO 370. Po výměně hořáku a vyčistění lamel výměníku je vše OK a že si kotel zařádil, protože letošní předjaří bylo opravdu velmi chladné. Příkon je nastaven podle tabulky v servisním návodu MORA 6, měřením spotřeby za jednu minutu, já měřil 5minut, aby byl výsledek přesnější.

Děkuji tímto některým z Vás za názory. Pročetl jsem mnoho dalších diskusních témat a rád bych Vám položil doplňující otázku. Uvažoval jsem o tom, že bych zakoupil nový atmosférický plynový kombi kotel , jelikož nová norma EU stále povoluje tuto výměnu za stávající kotel MORA 6(do 30kW - kombi kotel ). Začněte intenzivně větrat. Uzavřete plynový kohout, je u každého spotřebiče a hlavně u plynoměru.


Hlavně žádnou paniku, zemí plyn není jedovatý, opravdu se nemůžete udusit. Zemní plyn je výbušný jen, když se smísí v určitém poměru se vzduchem. Než plyn odvětráte nezapínejte a ani nevypínejte žádné.


Dobrý den, dostal jsem se do zajímavé situace. Chtěl jsem si z důvodu ušetření peněz instalovat teplovodní krbovou vložku ( MAJA 12kw od firmy Kratki) a plynem topit v době, kdy nebudu doma. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.


HELIOS 24SK je teplovodní průtočný nástěnný kotel bez možnosti ohřevu TUV, určený k teplovodnímu vytápění rodinných domů, budov a společných prostorů s tepelnými ztrátami do 24kW. Pokud si kotel koupis nekde na netu, instalaci si udelas sam, nebo pomoci Franty od sousedu a pak budes shanet nekoho, kdo ti kotel spusti, nikomu se do toho nebude chtit, protoze kdo kotel spusti drzi taky zaruku a delat zaruku je kseft rovnej vydelku nula, takze se neni divu, ze to nikdo nechce delat kdyz z toho nic nema. Get without the ads. Unsubscribe from František Heča?


Dobrý večer, prosím o radu, případně zkušenost.

Máme kombinovaný kotel Dakon Kompakt. Bohužel neohřívá vodu jak by měl. Když zapnu teplou vodu, tak kotel sepne na 2-vteřiny teče teplá voda, ale pak začne téct vlažná, spíše studená, chvíleme se zdá jako by se trošinku ohřívalo, ale je to pořád vlažná voda. This feature is not available right now. Please try again later.


Získejte přes náš poptávkový systém více nabídek a porovnejte firmy mezi sebou. Ušetříte nejen váš čas, ale i vaše peníze. Mnoho firem vám také pomůže s vyřízením kotlíkové dotace na výměnu kotle. Zadejte zcela zdarma poptávku na nový kotel.


Služba je pro poptávající zcela zdarma a vy můžete. Vím že to sem absolutně nepatří, je to naprosto mimo tuto poradnu, nicméně setkávají se zde lidé znalí v nejrůznějších oborech a taky jsem si myslel, že by někdo mohl poradit, eventuelně nasměrovat někam kde se lze na toto téma cosi dovědět. Základní údaje stávajícího zařízení jsou : MORA 6Výkon kW Jedná se o plynový kotel k ohřevu topné, i užitkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky