úterý 20. června 2017

Dacia na plyn

Počet registrací vozů této značky se meziročně snížil o 7kusů a téměř šedesát procent na pouhých 5kusů. Dacia se v žebříčku nejúspěšnějších značek v Česku propadla ze čtvrtého na desáté místo. Pohonem na zkapalněný zemní plyn tak disponují Logan, Logan MCV, Sandero a Duster. Na stredovom tuneli je malý dotykový prepínač, pomocou ktorého manuálne prepínate medzi plynovým a benzínovým pohonom. O prepínanie na benzín sa pritom nemusíte starať ani pred štartovaním.


Ak ste mali pri vypnutí motora nastavené LPG, krátko po naštartovaní (Duster štartuje vždy na benzín) sa plyn prepne sám. Spotřeba plynu je l na 1km (o l vyšší než na benzin) a zrychlení z místa na stovku za 1s (o s pomaleji než na benzin). Dacia Sandero LPG patří mezi línější malé hatchbacky, ale existují ještě větší loudové.


Byť ostatní automobilky sázejí už spíš na stlačený zemní plyn , který je považován za strategickou alternativu k ropě (a nahraditelný obnovitelným bioplynem), Dacia preferuje klasické zkapalněné ropné LPG. Potřebné zařízení je výrobně levnější, lehčí a ve voze zabere méně místa. Dacia Duster, najlepšie vozidlá Dacia v online autobazári. Model Duster od autobazárov aj súkromných predajcov. Modelová řada Dacia s pohonem na LPG.


Dacia na plyn

Vychází z dlouholetých zkušeností značky a jedná se o úsporné, ekologické a chytré řešení bez kompromisů v kvalitě nebo užitných vlastnostech. Nebýt nepřehlédnutelných polepů Dacia LPG na bocích testovaného Dusteru, pak by nikoho ani nenapadlo, že se právě tento vůz pohybuje díky spalování alternativního paliva LPG (z angličtiny Liquefied Petroleum Gas, nebo-li zkapalněný ropný plyn , který je tvořen směsí plynů propanu a butanu a menším množstvím vyšších uhlovodíků). Stepway, Laureate, Prestige, dodávky, skriňové nadstavby… Objavte všetky naše vozidlá a vychutnajte si široký rad nových osobných áut Dacia za citlivé ceny na súkromné a podnikateľské účely.


Prohlédněte si modelovou řadu osobních vozů značky Dacia za atraktivní ceny. Více informací na Dacia Česká republika. Dacia na lpg k prodeji - aktualně nabízíme více než inzerátů Dacia od autobazarů i soukromých prodejců z celé České republiky.


Dacia na plyn

Na elektřinu ale tato varianta nejezdí. Mild hybrid se nabízí v kombinaci s naftovým dvoulitrem o výkonu 1kW a manuální převodovkou. Nečakajte iba na svetelné indikátory na prístrojovej doske!


Má vaše vozidlo Dacia viac ako roky? Jen místo na elektřinu vsadila na jiný alternativní pohon, konkrétně na zkapalněný plyn , který znáte pod zkratkou LPG. Ten se s novou motorizací dostane pod kapotu nejprodávanějšího modelu značky, tedy Dusteru. Tím novým motorem je litrový tříválec 1. TCe, který už Dacia nějakou dobu v nabídce má. Po období smutku však nyní pro fanoušky LPG přichází období radosti, Dacia oblíbené alternativní palivo vrací zpátky do hry.


Dacia na plyn

Vychádza z dlhoročných skúseností značky a ide o úsporné, ekologické a rozumné riešenie bez kompromisov v kvalite alebo úžitkových vlastnostiach. Na plyn auto nikterak nereagovalo a připojovací pruh pomalu končil. Začalo rychle rozhodování o tom, zda je lepší raději začít brzdit a vyhnout se tak případné nehodě nebo zda ještě doufat, že auto zrychlí.


Dacia najednou opravdu správně podřadila, a vystřelila vpřed tak intenzivně, že bylo třeba brzdit. Ušetrite aj bez dotácie: Toto sú najdostupnejšie autá na LPG a CNG. Prinášame prehľad najdostupnejších automobilov na slovenskom trhu, schopných spaľovať kvapalný ropný alebo stlačený zemný plyn.


Dacia na plyn

Vozy Dacia na LPG ( plyn ) LPG (Liquified Petroleum Gas) je zkapalněný ropný plyn , který se používá jako alternativní palivo do zážehových motorů. Jeho zásadní výhodou je poloviční cena oproti konvenčním palivům, a to díky nezatížení spotřební daní. Dacia bývala značkou, která nabídla nejkomplexnější paletu modelů s pohonem na LPG. Loni touto dobou je z nabídky stáhla, paradoxně kvůli velkému zájmu zákazníků v jiných zemích. Nyní se tento pohon vrací, objednávat ho jde zatím u modelu Dusteru, ale přibudou další.


V rámci akcie im teraz Dacia k autu v cene pribalí aj zimné pneumatiky. Auto je po výmene oleja a filtrov, kupované na Slovensku. Traduje se, že třeba v Německu se na něj stála fronta skoro půl roku a média si dělala legraci, že jsou na něj pořadníky jako kdysi dávno na Trabanta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky