čtvrtek 15. června 2017

Komín ciko

Komín ciko

Kvalitní komín se zárukou na let. Přerušení tepelných mostů. Komínové těleso je při použití. V Přehledovém katalogu a ceníku naleznete kompletní.


Komín ciko

CIKO je partnerem celoživotního vzdělávání členů Cechu. CIKO nabízí rovněž široký sortiment komínové příslušenství, tedy například komínové stříšky a materiál pro rekonstrukci komínových těles. Také je zde zařazen sortiment pro připojování spotřebičů na komín , který obsahuje například silnostěnné i plastové kouřovody, komínové redukce a izolace sopouchu. Určen pro všechny druhy paliv a všechny druhy spotřebičů s přirozeným odvodem spalin.


Založení komínového systému CIKO 3V UNIVERSAL nebo CIKO PRAKTIK. Jedná se o zjednodušenou ukázku, před vlastní stavbou komínového tělesa doporučujeme důkladn. Ukázka montáže komínového systému CIKO 3V UNIVERSAL. Nerezový komín , průměr 150mm, tl. Ponuka zahŕňa napríklad i nerezové komíny s vysokou kvalitou i životnosťou a prestupy komínov horľavými konštrukciami.


Samozrejmosťou je poskytovanie kvalitného servisu a technickej podpory. Každý komín od CIKO je zárukou dlhoročnej spokojnosti a bezproblémovej prevádzky. Animace přívodu vzduchu na hoření komínovým systémem CIKO TEC.


Vzduch se při průchodu komínem předehřívá a může tak zvyšovat účinnost spotřebiče. Dodáváme komíny od českého výrobce keramických komínových systémů CIKO CIHELNÉ KOMÍNY. Třívrstvé komínové systémy se skládají z šamotové vložky, izolace a celoplošně odvětrané cihelné tvarovky, jsou. V naší nabídce najdete široký sortiment, především od známého výrobce WOHLER. Do nabídky patří protahovací systémy, pomůcky pro čištění vzduchotechniky ale i propagační kominické předměty.


Komín ciko

Hlavním úkonem při rekonstrukcích komínu je výměna starých součástí za nové. K tomu se hodí kvalitní komínové prvky CIKO. Ty jsou vyráběny především z nerezových materiálů. Mezi sortimentem najdete například připojení sopouchu, čistící komínové díly nebo vložky. Jsou vyráběny s ohledem na snadnou montáž.


Někdy se může stát, že komín nemá dostatečný přirozený tah a spaliny z kotle nebo krbu pronikají do interiéru. Je určen pro všechny druhy pevných paliv (olej, plyn, uhlí, koks, dřevo) s přirozeným provozem a. Dochází tak v především při přikládání paliva do kamen nebo kotle a nese sebou další nežádoucí dopady. Tah komínu je způsoben fyzikálním jevem, který se nazývá komínový efekt. V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. U víceprůduchových komínů se v každé druhé vrstvě používají speciální spojovací tvarovky, které.


V našem e-shopu naleznete kominické potřeby vhodné údržbu a čištění komínů. Kompletní komínové sestavy CIKO 3V UNIVERSAL. V SADA 4m komínu, prům. Na těchto stránkách jsme pro vás připravili přehlednou nabídku komínů od tohoto špičkového výrobce s dopravou po celé ČR. Poradíme vám s výběrem a uděláme individuální nabídku na míru.


Plášť komína tvoří lehčená komínová tvárnice z liaporbetonu. Odtah spalin zajišťuje komínová vložka s vysokou životností odolná proti vyhoření sazí, vhodná pro suchý i mokrý provoz s minimální nasáklivostí, určena pro teplotu do 600°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky