čtvrtek 29. prosince 2016

Thermal kesov

Thermal kesov

Thermalpark Nitrava sa nachádza v príjemnom prostredí v obci Poľný Kesov , neďaleko Nitry v areáli plnom zelene. Je ľahko prístupný do minút jazdy autom od výjazdu z rýchlostnej cesty Rsmer Nitra - juh. ThermalPark Nitrava s ponukou kúpania v termálnych bazénoch, wellnessu, ubytovania, stravovania a možností relaxu v tesnej blízkosti lesa s rybníkom. Healthy refreshment in Polny Kesov Hot spring is warm and very healthy, we stopped here a couole of times.


Je snadno přístupný do minut jízdy autem od výjezdu z rychlostní silnice Rsměr Nitra – jih. Ponořte se do světa Thermálpark Nitrava a unikněte z každodenního stresu do malebného místa relaxu, kde spolu se svými dětmi můžete snít s otevřenýma. Rozprávkový pobyt v Žabiakovom kráľovstve. Top Polny Kesov Thermal Spas: See reviews and photos of thermal spas in Polny Kesov , Slovakia on Tripadvisor. The guests can accommodate in own caravans, tents or five-bed cottages.


The price of stay also includes entrance to outdoor pools of the thermal bathing place. Please try again later. This feature is not available right now. Aquapark - Areál výstavba Thermal Nitrava. Hotel Thermal Nitrava Poľný Kesov.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Termální koupaliště RETRO THERMAL Diakovce se rozkládá v Podunajské nížině mezi okresními městy Šaľa a Galanta. Je vzdáleno jen 4km od obce Diakovce a 7km od města Šaľa. Termální voda vyvěrá z hloubky 780m a na povrchu dosahuje °C.


Dovolenou doporučujeme všem bez rozdíly věku. Kvalitní servis a služby vás ale nezklamou. Proč ThermalPark Nitrava Poľný Kesov : - blahodárně působící termální voda - termální voda pomáhá při nemocech pohybového ústrojí, revma a blahodárně působí na nervový systém. Dobrý deň, veľmi radi ku Vám chodíme, Vaša termálna voda je excelentná, i ten slaný bazén vonku.


Thermal kesov

Návštevníkov tu čaká príjemné prostredie areálu plného stromov a zelene. Chcela som sa spýtať, či neplánujete zrušiť vyprážané jedlá v tom bufete pri bazéne, veľmi to tam smrdí a prekáža, ak je horšie počasie a musia byť dvere uzavreté tak sa tam nedá cez obed dýchať. Blahodarne pôsobiaca termálna voda je málo chlórovaná a jej častá výmena Vám zaručuje minimálne znečistenie.


V súčasnosti sú k dispozícii 4. Len minút autom od výjazdovej cesty z rýchlostnej Rsmer Nitra – juh a ste v žabiakovom kráľovstve. Vyberte si z najväčšej ponuky až 1ubytovaní. Rezervujte priamo u majiteľa za najnižšiu cenu.


Thermal kesov

Nightly rates for Polny Kesov , Polny Kesov. There are pools and slides for all ages, hot mineral pools outside, petting zoo, waves pool, and many water slides. Súčasťou penziónu je reštaurácia, vnútorný relaxačný termálny bazén, sauna, zasadacia miestnosť. Thermal Kesov , Nitra Slovensko - užitečné informace a zájezdy.


Toto ubytovanie nemá zadaný e-mail. Dolná Nitra - Poľný Kesov. Pre rezerváciu zavolajte majiteľovi ubytovania. BAZÉN JE MIMO PREVÁDZKY!


Thermal kesov

V závislosti od počasia bazén plánujeme uviesť do prevádzky od 1. Presný dátum uvedenia do prevádzky budeme ešte aktualizovať. Bazén je v prevádzke počas letných mesiacov! Plavecký bazén ponúka športové, odpočinkové i kondičné plávanie pre návštevníkov THERMAL CORVINUSU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky