středa 7. prosince 2016

Opop h4 eko

HEKO je oblíbená především díky svému vysoce efektivnímu spalování zplodin a nízké spotřebě paliva kotle na uhlí. Vysoká účinnost kotle na uhlí vám ušetří palivo a tím i vaši peněženku. Vytápění v kotlích na dřevo a uhlí je komfortní, pohodlné a navíc šetří I životní.


Vybaven je vestavěnou chladící smyčkou. Zplynovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na tuhá paliva H4EKO-U požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý alternativní zdroj tepla. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree!


Puugaasikatel H4EKO -D on kõrge kasuteguriga (kõrgeima 5. klassi) pealtlaetav katel. Valikus 16kW, 20kW, 25kW versioonid. Täpsema info saamiseks kliki siia! Zplyňovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva.


Kotle na dřevo mají shodné připojovací rozměry jako kotle řady H, H4V a H4eko. High quality and long operating life boilers at the best price. We have solution for every home!


Come check out our prices! Kotel HEKO -U je určen pro spalování tuhých paliv, tj. Kotel je nutno připojit na komín odpovídající výkonu kotle. Pro dobrou funkci kotle se kromě odborné instalace a správné obsluhy musí dbát na to, aby byl zajištěn dostatečný tah. Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. OPOP Kotel H 4EKO -U v akci.


U tohoto výrobku není možný osobní odběr ! Saatavana 1 ja 25kW malleja. H4eko je řada kotlů na tuhá paliva ve 4. Nahrazuje dřívější kotle H4. Ako palivo je môžné použiť drevo, hnedé uhlie alebo.


KDE NÁS NAJDETE: Třebechovice p. Naše firma má dlouholeté zkušenosti s montáží kotlů OPOP. Doklad o záruce samozřejmostí. Katla võimsuse sujuv reguleerimine.


Kotle na uhlí H4EKO-U se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů Ha H4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky