čtvrtek 29. prosince 2016

Kamna na dřevo i uhlí

Rozhodně neplatí, že by jakákoli krbová kamna byla kamna na uhlí. Výrobci však mají modely, které spalování uhlí umožňují. Pokud u vámi vybíraných kamen není výrobcem vyloženě uvedená možnost spalování uhlí , tak v nich nedoporučujeme topit tímto způsobem. Uhlím topte jen v kamnech, které jsou určeny pro topení uhlím.


Moderní vzhled pak dotváří ideální doplněk Vaší domácnosti.

Tyto kamna jsou vhodná po místa, kde se převážně topí kamny na dřevo , pelety či uhlí. Těžká krbová kamna jsou určena pro topení v budovách a objektech s trvalým bydlením. Po zatopení v těžkých krbových kamnech, můžeme čekat i několik hodin že se celá kamna roztopí a začnou hřát.


V našem e-shopu můžete koupit chalupářská kamna na dřevo , uhlí , brikety a další pevná paliva. Chalupářská kamna obvykle nemají přední prosklená dvířka jako krbová kamna. Topit můžete peletami, dřevem, ale v nabídce naleznete i kamna na uhlí , stále oblíbený způsob vytápění obzvláště na chalupě či chatě. Nižší pořizovací cena, díky které kamna na uhlí oceníte, hledáte-li občasný zdroj vytápění, dělá z tohoto typu kamen dobrou volbou pro víkendové topení.


Kvalitní litinová vícepalivová kamna na dřevo a uhlí představují levný zdroj topení a zaručují dlouhou dobu hoření až hodin - systém nočního hoření.

Tato kamna mají speciální konstrukci, zesílené litinové pláty v topeništi a jsou vyrobena z vysoce jakostní litiny s dlouhou životností a odolností proti tepelnému namáhání. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu. Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva jsou vhodná na chatu a chalupu i do rodinného domu jako záložní zdroj, sporák umožňuje topení, vaření a pečení.


Je tolik možností čím topit v krbových kamnech. Jestli hledáte něco specifického, tak jsme pro vás roztřídili sortiment do kategorií. Zde nabízíme krbová kamna na dřevo a uhlí. Pokud právě toto hledáte, tak neváhejte a zavítejte na tuto stránku. Jsme internetový obchod Levnekrby.


Teplovzdušná kamna 50kW na dřevo , brikety, uhlí s teplovzdušným vestavěným ventilátorem horkého vzduchu. Velmi vhodná k vytápění skleníků, hal, dílen, garáží atd. Kamna mají velmi jednoduchou konstrukci, a tudíž jejich instalace, provoz a údržba je velmi. Kamna smaltovaná PETRY KERPEN 2U4P b - černý smalt, šamotová v. Zvolit si také můžete, zda hledáte krbová kamna s výměníkem nebo bez výměníku nebo zda hledáte kamna akumulační. Na trhu jsou tisíce modelů krbových kamen nejrůznějších značek.


Jako palivo pro topení v krbu se nejčastěji používá dřevo , pelety nebo uhlí.

Každé z těchto paliv nabízí různé výhody i nevýhody, proto je lidé při topení také rádi kombinují. Krbová kamna s výměníkem na pelety a brikety. THORMA Filex Marburg šedá na uhlí a dřevo. Doporučeným palivem je dřevo a hnědouhlené brikety.


EŠENÍ PRO VAŠE TOPENÍ A VAŘENÍ. Kamna Thorma Filex Marburg černá - na uhlí a dřevo. Domácí spotřebiče KVS MORAVIA - sporáky, kamna , kotle jsou určeny pro pevná paliva: hnědé uhlí , dřevo a dřevené brikety. Inzerát byl odebran z oblíbených. Kamna na dřevo , uhlí do dílny, masivní plech.


Dřevník,přístřešek na dřevo do krbů a kamen Inzerát byl odebran z oblíbených. Sporák na tuhá paliva má většinou prostornou troubu, rozměrné topeniště a může byt vybaven výměníkem na ohřev vody pro centrální vytápění rodinného domu. Vyrábí se v různých barevných provedeních.


Kamna litinová - kov na tuhá paliva dřevo - uhlí. Sporáková kamna na tuhá paliva FIKO Inzerát byl odebran z oblíbených. Club Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky