pondělí 5. prosince 2016

Prodám mobilní klimatizaci

Vše plně funkční, kompletní příslušenství. Univerzální těsnění pro mobilní klimatizaci. Byla zakoupena na Alza. Prodám mobilní klimatizaci DAITSU APD 12HK. Tzn že je v záruce do 30.


Prodám mobilní klimatizaci

Přidám i textilní těsnění do okna (stačí jen dokoupit nalepovací suchý zip který stojí pár korun). Je opravdu malo pouzivana. V létě ideální ke klimatizování bytu nebo komerčních prostor, v zimě slouží jako přímotop.


Vakuová pumpa na výměnu chladiva v klimatizaci. Inzerát byl odebran z oblíbených. Programy na odsávání, recyklaci, vakuování, kontrolu netěsnosti a plnění oleje. Kompletní se všemi hadicemi a koncovkami.


Zkrátka pokud víte, že klimatizaci zapnete dvacetkrát do roka na zmírnění nejhorších dnů a potom ji uklidíte na půdu nebo do skříně, investice do zabudované. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Blíží se jí výkonem (viz recenze našich zákazníků).


Mobilní klimatizace se dvěma hadicemi je mnohem více podobná dělené klimatizaci (splitu). Je téměř nepoužívaná, nevyužitá včetně návodu. Plně automatická mobilní plnička klimatizace italské výroby s českým softwarem. Téměř nepoužívaná velmi dobrý stav. Hlasitější mobilní klimatizace mohou vydávat hluk až dB (to již odpovídá zvuku pračky při odstřeďování).


Další funkce mobilních klimatizací. Běžné mobilní klimatizace zvládnou dnes i funkci vytápění, což můžete ocenit přes zimní měsíce například na chalupě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. A, Dálkové ovládání, 30.


W Velmi kvalitní model - Sinclair AMC-14P - s vysokým výkonem mobilní klimatizace s novým ekologickým chladivem R 29 která vám zajistí komfort pro letní tropické dny. Vychladí i velké prostory. Přešli jsme na pevnou klimatizaci. Z důvodu stěhování prodám německou mobilní klimatizaci Remko RKL 35 barva stříbrná, výkon kW, místnost do 1m energetická třída A, automatický výparník kondenzátu, programovatelná doby zapnutí a vypnutí, hlučnost dB.


Prodám mobilní klimatizaci

Projděte si inzeráty prodam klimatizaci mobilni na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Potřebujete poradit s výběrem plničky klimatizace? Bez váhání se na nás obraťte. Ochotně a odborně vám poradíme, jaká plnička klimatizací je vhodná právě pro vaše plány, jaké plnivo potřebuje ta konkrétní plnička klimatizací a rádi poskytneme i další informace a tipy při výběru správné plničky.


Má funkce: chlazení, odvlhčování, ventilace. S filtrem, dálkovým ovládáním, s výfukovou hadicí. Výhodou mobilní klimatizace je snadná manipulace s přístrojem, rychlé zapojení bez stavebních úprav a okamžitý provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky